Campingbedje klamboe baby

Kamperen is natuurlijk heel leuk maar aangezien we dat meestal in de zomer doen, krijgen we ook te maken met de minder leuke kant van de zomer: muggen. En jouw kindje ligt hulpeloos in het bedje als makkelijk doelwit. Maar gelukkig valt daar wat aan te doen door een klamboe voor het campingbedje aan te schaffen. Dat kan uiteraard via onze eigen Babypark webshop waar je tevens een klamboe van ons eigen huismerk vindt. Bestellen is eenvoudig en veilig.

Lees meer...

Assortiment campingbedje klamboe

De Babypark universele klamboe voor campingbedje is geschikt voor alle campingbedjes met een standaard afmeting. De kleur is wit zodat het prima te combineren valt met verschillende kleuren campingbedjes. Maar nog veel belangrijker: Het beschermt jouw kindje tegen allerlei insecten. Over de bovenkant van het campingbedje wordt de klamboe geplaatst zodat jouw kindje veilig de nacht kan doorbrengen. Zo kan geen enkele mug de nachtrust van jouw kindje verstoren. Maar ook overdag, wanneer jouw kindje speelt in het campingbedje, is het beschermd tegen bijvoorbeeld wespensteken. Om de prijs hoef je het ook niet te laten want die is uiterst scherp. Sowieso worden alle artikelen gedekt door onze laagsteprijsgarantie zodat je zeker weet dat je niet teveel betaalt.

Assortiment campingbedje klamboe baby

Bestel je een aantal andere artikelen mee met het klamboe campingbedje en is de bestelwaarde daardoor 20 euro of meer dan versturen wij het gratis. Zijn de artikelen op voorraad en bestel je voor 20:00 uur dan versturen we het nog dezelfde dag. Naast een uitgebreide webshop, is het ook mogelijk om een van onze 10 megastores te bezoeken. Daar vind je onze artikelen overzichtelijk opgesteld en helpt een team van productspecialisten jou graag bij het maken van de juiste keuze. Zie voor de adresgegevens en openingstijden onze website. We hopen je spoedig welkom te mogen heten.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Universele Klamboe Campingbedje Wit

    Met de Universele Klamboe Voor Campingbedje Wit bescherm je je kindje tegen ongewenste insecten zoals muggen, vliegen en wespen. De klamboe past op alle campingbedjes met een standaard afmeting.

    6,95

    4,95

1 Resultaten
Trustpilot