Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Moderne kinderstoel

Moderne kinderstoel

Op het gebied van kinderstoelen is er tegenwoordig een enorme keuze. Zo is er altijd wel iets in jouw prijsklasse te vinden dat in jouw interieur past. Zo zijn er schitterende moderne kinderstoelen te koop waarbij je kunt zien dat er veel aandacht is besteed aan het design en het niet enkel een functioneel gebruiksvoorwerp is. In het assortiment van Babypark hebben we vele verschillende kinderstoelen. Aangezien Babypark enkel werkt met A-merken zijn alle stoeltjes van hoge kwaliteit. Wij controleren de prijzen bij onze concurrenten zodat wij de scherpste prijzen kunnen bieden. Heb je het toch ergens goedkoper gezien dan zorgt onze laagste prijsgarantie ervoor dat je het voor die prijs ook bij ons kunt kopen.

Lees meer...

Moderne verstelbare kinderstoel

Zo hebben we een kinderstoel met moderne verchroomde elementen waarbij het stoeltje zelf in vele verschillende kleuren beschikbaar is. Zo sluit het naadloos aan bij jouw moderne interieur. Sommige stoelen zijn vanaf de geboorte meteen te gebruiken tot een jaar of 8 door de verschillende verstelmogelijkheden. Zo kunnen stoeltjes in hoogte worden versteld en met een voetensteun en grote of kleine zitting worden uitgerust om voldoende steun te bieden in elk levensjaar tot en met 8 jaar (36 kg). Vaak is een veiligheidsharnas geen overbodige luxe en die vind je dan ook terug bij de stoelen in ons assortiment zodat ze aan de Europese veiligheidsnormen voldoen. Zo is de kinderstoel niet alleen modern maar ook uiterst veilig.

Moderne kinderstoelen bestellen

Je kunt alle stoelen eenvoudig uit jouw eigen stoel online bestellen. Doe je dat voor 20:00 uur dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen met een bestelwaarde van 20 euro of meer verzenden we gratis. Uiteraard ben je ook altijd welkom in een van onze 10 megastores. Vooral met kinderstoeltjes kan het prettig zijn het een en ander in de winkel te zien en te testen en advies in te winnen van onze deskundige verkoopspecialisten.

Lees minder...

Filters

Prijs
In hoogte verstelbaar
Inclusief eetblad
Inclusief veiligheidstuigje
Verstelbare voetensteun
Filteren

4 producten

Populariteit
  • Kidsmill Up! Kinderstoel incl. Babyset
    Adviesprijs 0,-
  • Kidsmill Up! Kinderstoel incl. Babyset + Newbornset
    Adviesprijs 0,-
  • Kidsmill Up! Kinderstoel
    Adviesprijs 0,-
Filteren

4 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader