Reiswieg

Een reiswieg geeft jouw baby de bewegingsvrijheid die een stoeltje niet biedt. Het is gezond wanneer jouw kindje onderweg of thuis ook om zich heen kan bewegen. In een reiswieg kan dat in een veilige omgeving terwijl een kindje in een stoeltje altijd vastgegespt is. Je monteert de baby reiswieg eenvoudig op het onderstel van de kinderwagen. Ga je dus vaak winkelen, laat jouw kindje dan niet steeds in het autostoeltje zitten maar gebruik de reiswieg voor meer bewegingsvrijheid wat de ontwikkeling van jouw kindje ten goede zal komen. In het assortiment van Babypark heb je een zeer uitgebreide keuze in reiswiegjes. Gelukkig biedt onze webshop zoekfilters om snel op een kleur, model of prijs te zoeken. Daarnaast bieden wij op ons gehele assortiment de laagsteprijsgarantie.

Lees meer...

Assortiment reiswieg baby

Alle reiswiegen in ons assortiment zijn van A-merken en bieden zodoende dus een hoge kwaliteit waar je lang plezier van hebt. De reiswieg voor de baby is vaak geschikt van 0-6 maanden wat kort lijkt maar je zal het in die tijd waarschijnlijk wel heel vaak gebruiken. Niet alleen onderweg, want het kan ook dienst doen als bedje beneden. Sommige reiswiegen zijn opvouwbaar. Vaak wordt er ook een zonnekap, regenscherm en/of muggennet bij geleverd. Zo bied je jouw kindje bescherming tegen het weer en voorkom je dat het gestoken wordt. Veel reiswiegjes worden ook geleverd inclusief matrasje. Wil je een ander matrasje dan is dat vaak los bij te bestellen.

Reiswieg voor baby bestellen

Heb je jouw keuze gemaakt dan kun je via onze webshop de baby reiswieg eenvoudig bestellen. Doe je dat voor 20:00 uur dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. En aangezien wij geen bezorgkosten in rekening brengen voor bestellingen van 20 euro of meer, wordt de reiswieg ook gratis bezorgd. Is de keuze wat overweldigend en zou je graag wat persoonlijk advies wensen? Kom dan eens naar een van onze megastores waar een team van productspecialisten jou verder kan helpen in de keuze van de perfecte reiswieg.

Lees minder...
49 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Maxi-Cosi Jade Auto Reiswieg

  De Maxi-Cosi Jade Auto Reiswieg is een veilige reiswieg voor in de auto. De auto reiswieg is compatibel met de meeste Maxi-Cosi kinderwagens en is snel in de auto te bevestigen met de 3wayFix base.

  229,-

  177,90

 • Quick view

  Bamboom Claro Papavero Draagwieg

  De Bamboom Claro Papavero Draagwieg geeft je baby en veilig en geborgen gevoel. Je kan de wieg overal mee naar toe nemen zodat je kindje comfortabel kan slapen. De wieg wordt geleverd inclusief matras.
  149,-
 • Quick view

  Cybex Mios Lux Simply Flowers Reiswieg

  De Cybex Mios Lux Simply Flowers Reiswieg is een comfortabele oplossing om jouw Cybex Mios mee uit te breiden. In deze luxueuze reiswieg ligt je pasgeboren kindje heerlijk op een matras van zacht schuim.
  499,95
 • Quick view

  Bamboom Claro Eucalyptus Draagwieg

  De Bamboom Claro Eucalyptus Draagwieg geeft je baby en veilig en geborgen gevoel. Je kan de wieg overal mee naar toe nemen zodat je kindje comfortabel kan slapen. De wieg wordt geleverd inclusief matras.
  149,-
 • Quick view

  Bamboom Claro Draagwieg Primavera

  De Bamboom Claro Draagwieg Primavera geeft je baby en veilig en geborgen gevoel. Je kan de wieg overal me naar toe nemen zodat je kindje comfortabel kan slapen. De wieg wordt geleverd inclusief matras.
  149,-
 • Quick view

  Cybex Priam Spring Blossom Lux Reiswieg

  De Cybex Priam Spring Blossom Lux Reiswieg is een comfortabele oplossing om jouw Cybex Priam mee uit te breiden. In deze luxueuze reiswieg ligt je pasgeboren kindje heerlijk op een matras van zacht schuim.
  476,95
 • Nieuw
  Quick view

  Cybex Priam 4 Lux Reiswieg

  De Cybex Priam 4 Lux Reiswieg is een comfortabele oplossing om jouw Cybex Priam 4 kinderwagen mee uit te breiden. In deze luxueuze reiswieg ligt je pasgeboren kindje heerlijk op een matras van zacht schuim.
  369,95
 • Nieuw
  Quick view

  Cybex Priam 4 Simply Flowers Lux Reiswieg Color Pack

  De Cybex Priam 4 Simply Flowers Lux Reiswieg Color Pack gebruik je in combinatie met de apart verkrijgbare Cybex Priam 4 Lux reiswieg. Een extra set is perfect wanneer je wilt wisselen van kleur van de reiswieg.
  369,95
 • Nieuw
  Quick view

  Cybex Priam 4 Spring Blossom Lux Reiswieg

  De Cybex Priam 4 Spring Blossom Lux Reiswieg is een comfortabele oplossing om jouw Cybex Priam 4 kinderwagen mee uit te breiden. In deze reiswieg ligt je pasgeboren kindje heerlijk op een matras van zacht schuim.
  529,95
 • Quick view

  Cybex Priam Simply Flowers Lux Reiswieg

  De Cybex Priam Simply Flowers Lux Reiswieg is een comfortabele oplossing om jouw Cybex Priam mee uit te breiden. In deze luxueuze reiswieg ligt je pasgeboren kindje heerlijk op een matras van zacht schuim.
  494,95
 • Nieuw
  Quick view

  Cybex Priam 4 Simply Flowers Lux Reiswieg

  De Cybex Priam 4 Simply Flowers Lux Reiswieg is een comfortabele oplossing om jouw Cybex Priam 4 kinderwagen mee uit te breiden. In deze reiswieg ligt je pasgeboren kindje heerlijk op een matras van zacht schuim.
  549,95
 • Quick view

  Cybex Priam Lux Reiswieg

  De Cybex Priam Lux Reiswieg is een comfortabele oplossing om jouw Cybex Priam mee uit te breiden. In deze luxueuze reiswieg ligt je pasgeboren kindje heerlijk op een matras van zacht schuim.

  329,95

  319,95

 • Quick view

  Joie Ramble XL Reiswieg

  De Joie Ramble XL Reiswieg is een handige uitbreiding voor de stijlvolle Joie Versatrax kinderwagen. De reiswieg is geschikt voor baby’s van 0-6 maanden en wordt geleverd inclusief een comfortabel matras en regenscherm.

  115,-

  110,-

 • Quick view

  Easywalker Harvey 2 Premium Reiswieg

  Met de Easywalker Harvey 2 Premium Reiswieg kun je je kindje op een comfortabele en veilige manier vervoeren met de Easywalker Harvey 2 Kinderwagen. De reiswieg is geschikt vanaf de geboorte tot 9 kg en wordt geleverd inclusief regenscherm.

  174,99

  149,99

 • Quick view

  Joie Chrome Reiswieg

  Met de Joie Chrome reiswieg kun je deze kinderwagen al direct vanaf de geboorte gebruiken. Trek je wandelschoenen maar aan, jullie kunnen samen de wereld gaan ontdekken!
  129,-
 • Quick view

  Stokke® Xplory® X Reiswieg

  De Stokke® Xplory® Reiswieg Black is eenvoudig en veilig te bevestigen op de Stokke® Xplory® kinderwagen. De reiswieg is praktisch in gebruik en geschikt voor kinderen tot 9 kg.
  200,-
 • Quick view

  Nuna Mixx+ Next Reiswieg

  De Nuna Mixx+ Next Reiswieg is een mooie aanvulling op de veelzijdige Nuna Mixx Kinderwagen. De Nuna reiswieg heeft luxe eigenschappen zoals een Dream Drape en een extra ventilatiestrook in de zonnekap.
  225,-
 • Quick view

  Joolz Aer Reiswieg

  De Joolz Aer Reiswieg is een handige uitbreiding voor de compacte Joolz Aer reiswieg. De reiswieg met uittrekbare zonnekap is geschikt voor baby’s van 0-6 maanden en wordt geleverd met een comfortabel matras.
  249,-
 • Quick view

  UPPAbaby Reiswieg Zilveren Frame

  De UPPAbaby Reiswieg Zilveren Frame is erg comfortabel voor je kindje en wordt geleverd inclusief een ventilerend matras. De extreem grote zonnekap beschermt je kindje tegen zonnestralen, wind en kou.
  179,40
 • Quick view

  Cybex S Reiswieg

  De Cybex S Reiswieg is compatibel met de Cybex Balios S Kinderwagen. De reiswieg is geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot 6 maanden en wordt geleverd met een comfortabel matras van memory foam.
  119,95
 • Quick view

  Joolz Hub Plus Reiswieg

  De Joolz Hub Plus Reiswieg is een handige uitbreiding voor de compacte Joolz Hub Plus kinderwagen. De reiswieg is geschikt voor baby’s van 0-6 maanden en wordt geleverd inclusief een comfortabel matras.
  279,-
 • Quick view

  Nuna Triv™ Reiswieg

  De Nuna Triv™ Reiswieg is een mooie aanvulling op de veelzijdige Nuna Triv™ Kinderwagen. De Nuna reiswieg heeft luxe eigenschappen zoals een Dream Drape en een extra ventilatiestrook in de zonnekap.
  207,-
 • Quick view

  Cybex Mios Lux Reiswieg

  De Cybex Mios Lux Reiswieg is een comfortabele oplossing om jouw Cybex Mios mee uit te breiden. In deze luxueuze reiswieg ligt je pasgeboren kindje heerlijk op een matras van zacht schuim.

  Normale prijs: 319,95

  Special Price 319,-

 • Quick view

  Cybex Gazelle S Reiswieg

  De Cybex Gazelle S Reiswieg is een comfortabele oplossing om jouw Cybex Gazelle S mee uit te breiden. In deze luxueuze reiswieg ligt je pasgeboren kindje heerlijk op een matras van zacht schuim.

  199,95

  189,-

49 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Trustpilot