Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Rugdrager peuter

Voor pasgeboren baby’s is een draagdoek of draagzak ideaal omdat het daarin dezelfde soort geborgenheid vindt als in de buik van de moeder. Maar deze doeken zijn vaak ook te gebruiken tot een maximaal gewicht van rond de 20 en soms zelfs 25 kilo zodat het ook nog geschikt kan zijn voor peuters. Peuters kunnen door hun lengte en gewicht het beste met het gezicht voorwaarts worden geplaatst in een buikdrager of nog beter op de rug. Vanaf het moment dat een kindje zelfstandig kan zitten (rond de 9 maanden) kan het in een rugdrager worden gezet. Ook bij Babypark vind je babydragers die je kunt inzetten als rugdrager voor jouw peuter.

Lees meer...

Rugdragers peuter

In het assortiment hebben we draagdoeken en ook draagzakken die als rugdrager zijn in te zetten afhankelijk van het model. Bij de Stokke® draagzak kun je ook een aparte rugdrager aanschaffen die gebruikt kan worden met het harnas voor de buikdrager. De meeste rugdragers zijn te gebruiken tot een jaar of 4 als net de peuterjaren aanbreken. Daarna wordt jouw kindje toch al snel te groot en te zwaar om via een dergelijke rugdrager mee te nemen. Er zijn een paar opties waarbij je zelfs nog tot 25 kg kunt dragen waardoor je zelfs nog vijfjarige kinderen zou kunnen dragen. In een aantal gevallen is de rugdrager op jouw peuter aan te passen door gespen of verstelbare rugsteun. Zo groeit de draagzak geleidelijk mee met jouw kindje en heb je er extra lang plezier van. In ons assortiment vindt je alle bekende merken als Tula, BabyBjörn, Stokke®, Ergobaby en ByKay.

Bestellen peuter rugdrager

Bestel ook jouw babydrager op de groei zodat je het ook voor jouw peuter als rugdrager kunt blijven gebruiken. Bestel je voor 20:00 uur dan versturen we het nog dezelfde dag. Aangezien de rugdragers een bestelwaarde van meer dan 20 euro hebben, worden ze ook nog gratis thuisbezorgd. Uiteraard ben je ook van harte welkom om de rugdragers voor de peuter te komen testen in één van onze 10 megastores.

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
  • Thule Sapling Draagzak
    359,- Adviesprijs 0,-
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader