Cam Cam knuffeldoekjes

Cam Cam knuffeldoekjes voelen heerlijk zacht aan voor je kindje. Dankzij het gebruik van alleen maar natuurlijke stoffen, zijn deze knuffeldoekjes ook heel gezond en goed voor het milieu. Aan de meeste Cam Cam knuffeldoekjes zit een leuk knuffeldiertje, zoals een zwaan of giraffe. Cam Cam knuffeldoekjes zijn ook leuk om weg te geven als kraamcadeau. Lees meer...

Natuurlijke Cam Cam knuffeldoekjes

Cam Cam knuffeldoekjes zijn meestal gemaakt van organisch katoen. In de stof zitten geen giftige stoffen. Cam Cam maakt alleen maar gebruik van natuurlijke kleurstoffen. Dat maakt Cam Cam knuffeldoekjes heel bijzonder.

Over Cam Cam

Cam Cam is een Deens merk van beddengoed en accessoires voor kinderen. Alle Cam Cam knuffeldoekjes en andere producten stralen rust uit. De kleuren zijn meestal zacht en de prints tijdloos. Het design is geïnspireerd door het Scandinavische minimalisme, de Japanse cultuur en de Franse verfijndheid.Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Cam Cam Peacock Knuffeldoekje

  Met het Cam Cam Peacock Knuffeldoekje kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.
  24,90
 • Quick view

  Cam Cam Swan Knuffeldoekje

  Met het Cam Cam Swan Knuffeldoekje kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje ziet er erg schattig uit en is makkelijk vast te houden. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.
  25,-
 • Quick view

  Cam Cam Giraffe Knuffeldoekje

  Met het Cam Cam Giraffe Knuffeldoekje kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.
  25,-
3 Resultaten