Label-Label knuffeldoekjes kopen bij Babypark.nl

 

Label-Label
Zonder een blik te werpen op de collectie van Label-Label, kun je eigenlijk al een beetje raden wat je daarin tegen zult komen. Juist, labels! En veel ook. Baby'tjes spelen altijd graag met allerlei losse flapjes: lusjes van je kleren, van handdoeken, van kussens... En daarom is Label-Label met het idee gekomen om producten te creëren met allemaal labels. Zoveel mogelijk.

Label-Label speendoekjes met... labels!
Ook aan de knuffeldoekjes van Label-Label zitten labels. Hierin onderscheidt dit merk zich echt en dat maakt het nou juist zo leuk. Het fijne eraan is tevens dat het niet zomaar labels zijn. Ieder labeltje is gemaakt van een ander soort materiaal, wat ervoor zorgt dat je baby zijn of haar tastzintuigen optimaal kan ontwikkelen. Terwijl je kindje dus heerlijk aan het knuffelen of spelen is met zijn of haar eigen Label-Label knuffeldoekje, kan je baby nieuwe stofjes ontdekken.

Label-Label speendoekje bij Babypark.nl in de aanbieding
Om het shoppen zo makkelijk mogelijk te maken voor je, kun je bij ons nu online de producten van Label-Label bestellen. Kies een leuk speendoekje uit en neem ook gerust een kijkje bij de andere leuke producten die dit merk je biedt.

Lees meer...
10 Resultaten
 • Quick view

  Label-Label Friends Knuffeldoekje IJsbeer

  Met dit leuke Label-Label Friends Knuffeldoekje IJsbeer kan je kindje heerlijk spelen en knuffelen! Het knuffeldoekje voelt heerlijk zacht aan en is voorzien van labeltjes in verschillende kleuren en vormen.
  9,99
 • Quick view

  Label-Label Friends Knuffeldoekje Zebra

  Met dit leuke Label-Label Friends Knuffeldoekje Zebra kan je kindje heerlijk spelen en knuffelen! Het knuffeldoekje voelt heerlijk zacht aan en is voorzien van labeltjes in verschillende kleuren en vormen.
  9,99
 • Quick view

  Label-Label Friends Knuffeldoekje Olifant

  Met dit leuke Label-Label Friends Knuffeldoekje Olifant kan je kindje heerlijk spelen en knuffelen! Het knuffeldoekje voelt heerlijk zacht aan en is voorzien van labeltjes in verschillende kleuren en vormen.
  9,99
 • Quick view

  Label-Label Friends Knuffeldoekje Leeuw

  Met dit leuke Label-Label Friends Knuffeldoekje Leeuw kan je kindje heerlijk spelen en knuffelen! Het knuffeldoekje voelt heerlijk zacht aan en is voorzien van labeltjes in verschillende kleuren en vormen.
  9,99
 • Quick view

  Label-Label Friends Knuffeldoekje Giraffe

  Met dit leuke Label-Label Friends Knuffeldoekje Giraffe kan je kindje heerlijk spelen en knuffelen! Het knuffeldoekje voelt heerlijk zacht aan en is voorzien van labeltjes in verschillende kleuren en vormen.
  9,99
 • Quick view

  Label-Label Friends Knuffeldoekje Pinguïn

  Met dit leuke Label-Label Friends Knuffeldoekje Pinguïn kan je kindje heerlijk spelen en knuffelen! Het knuffeldoekje voelt heerlijk zacht aan en is voorzien van labeltjes in verschillende kleuren en vormen.
  9,99
 • Quick view

  Label-Label Friends Knuffeldoekje Hond

  Met dit leuke Label-Label Friends Knuffeldoekje Hond kan je kindje heerlijk spelen en knuffelen! Het knuffeldoekje voelt heerlijk zacht aan en is voorzien van labeltjes in verschillende kleuren en vormen.
  9,99
 • Quick view

  Label-Label Friends Knuffeldoekje Zeehond

  Met dit leuke Label-Label Friends Knuffeldoekje Zeehond kan je kindje heerlijk spelen en knuffelen! Het knuffeldoekje voelt heerlijk zacht aan en is voorzien van labeltjes in verschillende kleuren en vormen.
  9,99
 • Quick view

  Label-Label Friends Knuffeldoekje Kat

  Met dit leuke Label-Label Friends Knuffeldoekje Kat kan je kindje heerlijk spelen en knuffelen! Het knuffeldoekje voelt heerlijk zacht aan en is voorzien van labeltjes in verschillende kleuren en vormen.
  9,99
 • Quick view

  Label-Label Friends Knuffeldoekje Konijn

  Met dit leuke Label-Label Friends Knuffeldoekje Konijn kan je kindje heerlijk spelen en knuffelen! Het knuffeldoekje voelt heerlijk zacht aan en is voorzien van labeltjes in verschillende kleuren en vormen.
  9,99
10 Resultaten