Label-Label knuffeldoekjes kopen bij Babypark.nl

 

Label-Label
Zonder een blik te werpen op de collectie van Label-Label, kun je eigenlijk al een beetje raden wat je daarin tegen zult komen. Juist, labels! En veel ook. Baby'tjes spelen altijd graag met allerlei losse flapjes: lusjes van je kleren, van handdoeken, van kussens... En daarom is Label-Label met het idee gekomen om producten te creëren met allemaal labels. Zoveel mogelijk.

Label-Label speendoekjes met... labels!
Ook aan de knuffeldoekjes van Label-Label zitten labels. Hierin onderscheidt dit merk zich echt en dat maakt het nou juist zo leuk. Het fijne eraan is tevens dat het niet zomaar labels zijn. Ieder labeltje is gemaakt van een ander soort materiaal, wat ervoor zorgt dat je baby zijn of haar tastzintuigen optimaal kan ontwikkelen. Terwijl je kindje dus heerlijk aan het knuffelen of spelen is met zijn of haar eigen Label-Label knuffeldoekje, kan je baby nieuwe stofjes ontdekken.

Label-Label speendoekje bij Babypark.nl in de aanbieding
Om het shoppen zo makkelijk mogelijk te maken voor je, kun je bij ons nu online de producten van Label-Label bestellen. Kies een leuk speendoekje uit en neem ook gerust een kijkje bij de andere leuke producten die dit merk je biedt.

Lees meer...
10 Resultaten
10 Resultaten