Muziekklokjes

Een muziekklokje geeft je kindje een rustgevend gevoel. Soms helpt het zachte muziekje je kindje om in slaap te komen. Een muziekklokje hang je bijvoorbeeld boven het wiegje of boven de box van je kindje.

Lees meer...

Gehaakte en gebreide muziekklokjes

Gehaakte en gebreide muziekklokjes zijn extra sfeervol. Deze staan heel leuk in een babykamer. Wij verkopen gebreide muziekkokjes van merken als Baby’s Only en Nature Zoo. De meeste muziekklokjes van Sebra zijn gehaakt. Sebra maakt gebruik van ouderwetse handwerktechnieken om haar producten een authentieke uitstraling te geven.

Opvallende muziekklokjes

Sommige muziekklokjes zien er wel heel speciaal uit. Wij verkopen bijvoorbeeld weleens zilverkleurige muziekklokjes in de vorm van een ster óf een extra groot muziekdoosje dat eruit ziet als een luchtballon. Op deze pagina’s zie je alle muziekklokjes uit ons assortiment.

Lees minder...
84 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Quick view

  Sophie de Giraf Zacht Muziekdoosje

  De Sophie de Giraf Zacht Muziekdoosje in de vorm van de maan beschikt over verschillende activiteiten die de baby uitdagen. Het is een muziekdoosje wat op verschillende manieren gebruikt kan worden.
  21,99
 • Quick view

  Done by Deer Ballon Muziekdoosje Happy Dots

  Dit Done by Deer Ballon Muziekdoosje Happy Dots is te bevestigen aan de wieg, box of ledikant en beschikt over een rustgevend muziekje. Het muziekdoosje is gemaakt van zachte materialen en geschikt vanaf de geboorte.

  39,95

  39,-

 • Quick view

  Happy Horse Rabbit Twine Muziekdoosje Grey

  Met het Happy Horse Rabbit Twine Muziekdoosje Grey kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.
  20,99
 • Quick view

  Elodie Details Kindness Cat Muziekdoosje

  Met het Elodie Details Kindness Cat Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het stijlvolle muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.
  32,90
 • Quick view

  Bamboom Soft Stone Bunny Mini Muziekdoosje

  Het Bamboom Soft Stone Bunny Mini Muziekdoosje kan eenvoudig worden bevestigd aan de wieg, box of ledikant. Het muziekdoosje voelt zacht aan en beschikt over een rustgevend muziekje.
  22,95
 • Quick view

  Cam Cam Pressed Leaves Balloon Muziekmobiel Blue

  Met deze Cam Cam Pressed Leaves Balloon Muziekmobiel Blue zal je kindje heerlijk gaan slapen als het de zachte deuntjes hoort! Gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een vrolijk strikje.
  40,-
 • Quick view

  Taftan Haakwerk Hartje Muziekdoosje Wit

  Met het Taftan Haakwerk Hartje muziekdoosje is je kindje snel in dromenland. Het muziekdoosje beschikt over klassieke liedjes, is met de hand gemaakt, en met behulp van touwtjes vast te maken aan een ledikant of box.
  33,-
 • Quick view

  BamBam Kroon Muziekdoosje

  Het BamBam Kroon Muziekdoosje kan gemakkelijk ergens aan worden bevestigd en speelt een vrolijk muziekje af wanneer er aan het koord getrokken wordt. Het muziekdoosje is gemakkelijk ergens aan te bevestigen.

  20,95

  13,97

 • Quick view

  Laessig Little Chums Knitted Muziekmobiel Mouse

  Met de Laessig Little Chums Knitted Muziekmobiel Mouse zal je kindje heerlijk in slaap vallen. Wanneer je aan het koordje trekt, hoor je een rustgevend muziekje.
  29,95
 • Quick view

  Happy Horse Rabbit Richie Muziekdoosje

  Met het Happy Horse Rabbit Richie Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.
  19,79
 • Quick view

  Baby's Only Sense Ster Muziekdoosje

  Het Baby's Only Sense Ster Muziekdoosje is te bevestigen aan de wieg, box of ledikant. Het muziekdoosje met rustgevende muziek is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal. Geschikt vanaf de geboorte.
  24,95
 • Quick view

  Baby's Only Sun Vogel Muziekdoosje

  Dit Baby's Only Sun Vogel Muziekdoosje is te bevestigen aan de wieg, box of ledikant. Het muziekdoosje met rustgevende muziek is gemaakt van zachte materialen en geschikt voor de eerste levensjaren van je kindje.
  39,95
 • Quick view

  Ootje Kadootje Muziekdoos Uil Grijs

  Prachtige muziekdoos in de vorm van een uil van het merk Ootje Kadootje.
  24,50
 • Quick view

  Ootje Kadootje Uil Muziekdoosje Mint

  Het Ootje Kadootje Uil Muziekdoosje kan gemakkelijk ergens aan worden bevestigd en speelt een vrolijk muziekje af wanneer er aan het koord getrokken wordt. Een erg leuk accessoire in de babykamer!
  23,95
 • Quick view

  Happy Horse Mouse Mel Muziekdoosje

  Met het Happy Horse Mouse Mel Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.
  21,99
 • Quick view

  BamBam Musical Swing

  De BamBam Musical Swing is een houten muziekschommel met vrolijk gekleurde diertjes. Als je aan het middelste diertje draait, krijg je een muziekje te horen. Bedoeld als decoratie.
  31,95
 • Quick view

  Taftan Muziekdoosje Uil Grijs

  Prachtig muziekdoosje in de vorm van een uil van het merk Taftan. Met dit muziekdoosje valt je kind zo in slaap.

  33,-
 • Quick view

  Happy Horse Mouse Mindy Muziekdoosje

  Met het Happy Horse Mouse Mindy Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.
  21,99
 • Quick view

  Ootje Kadootje Uil Muziekdoosje Poederroze

  Het Ootje Kadootje Uil Muziekdoosje Poederroze kan gemakkelijk ergens aan worden bevestigd en speelt een vrolijk muziekje af wanneer er aan het koord getrokken wordt. Een erg leuk accessoire in de babykamer!
  23,95
 • Quick view

  Laessig Little Chums Knitted Muziekmobiel Cat

  Met de Laessig Little Chums Knitted Muziekmobiel Cat zal je kindje heerlijk in slaap vallen. Wanneer je aan het koordje trekt, hoor je een rustgevend muziekje.
  29,95
 • Quick view

  Ootje Kadootje Walvis Muziekdoosje

  Het Ootje Kadootje Walvis Muziekdoosje kan gemakkelijk ergens aan worden bevestigd en speelt een vrolijk muziekje af wanneer er aan het koord getrokken wordt. Een erg leuk accessoire in de babykamer!
  23,95
 • Quick view

  Baby's Only Muziekdoosje Konijn Cloud

  Dit Baby's Only muziekdoosje konijn Cloud is te bevestigen aan de wieg, box of ledikant. Het muziekdoosje met rustgevende muziek is gemaakt van zachte materialen en geschikt voor de eerste levensjaren van je kindje.
  39,95
 • Quick view

  Bambam Snowglobe Cradle

  Prachtige snowglobe met muziek van het merk Bambam voor je kind. Leuk als accessoire voor op de kamer van je kind.
  36,95
 • Quick view

  Happy Horse Sheep Skyler Muziekdoosje

  Met het Happy Horse Sheep Skyler Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.
  21,99
84 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4