Benbat rammelaars

 

Benbat rammelaars zien er heel vrolijk uit. Aan veel Benbat rammelaars hangen meerdere voorwerpen, zoals knuffeltjes en spiegeltjes, in de meest fleurige tinten. Sommige Benbat rammelaars maken zelfs meer dan één soort geluid.

 

Leuk en leerzaam

De meeste baby’s vinden een rammelaar heel fascinerend. Dankzij een Benbat rammelaar leren ze hun zintuigen gebruiken. Spelen met een rammelaar is ook goed voor het ontwikkelen van motorische vaardigheden. Daarnaast leert je kindje door het rammelen ook oorzaak en gevolg ontdekken.

 

Lees meer...

Benbat rammelaars met clip

Aan veel Benbat rammelaars zit een clip voor bevestiging aan een buggy, kinderwagen of autostoeltje. Dankzij deze Benbat rammelaars kan je kindje ook onderweg lekker spelen. Het voordeel van de clip is dat je kindje de Benbat rammelaar niet per ongeluk kan laten vallen.

Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Benbat Dazzle Travel Kikker Speeltje

  Het Benbat Dazzle Travel Kikker Speeltje is een echte kindervriend. Je kunt het vrolijke en vermakelijke speeltje eenvoudig bevestigen aan een kinderwagen of autostoeltje zodat het overal mee naartoe kan.
  9,99
 • Quick view

  Benbat Dazzle Travel Uil Rammelaar

  De Benbat Dazzle Travel Uil Rammelaar is een echte kindervriend. Eenvoudig te bevestigen aan een kinderwagen en autostoel zodat de rammelaar overal mee naartoe kan.
  13,99
 • Quick view

  Benbat Dazzle Travel Uil Speeltje

  Het Benbat Dazzle Travel Uil Speeltje is een echte kindervriend. Je kunt het vrolijke en vermakelijke speeltje eenvoudig bevestigen aan een kinderwagen of autostoeltje zodat het overal mee naartoe kan.
  9,99
 • Quick view

  Benbat Dazzle Travel Prinses Speeltje

  Het Benbat Dazzle Travel Prinses Speeltje is een echte kindervriend. Je kunt het vrolijke en vermakelijke speeltje eenvoudig bevestigen aan een kinderwagen of autostoeltje zodat het overal mee naartoe kan.
  12,99
 • Quick view

  Benbat Multi Skills Travel Fairy Speeltje

  Het Benbat Multi Skills Travel Fairy Speeltje is een echte kindervriend. Je kunt het vrolijke en vermakelijke speeltje eenvoudig bevestigen aan een kinderwagen of autostoeltje zodat het overal mee naartoe kan.
  14,99
 • Quick view

  Benbat Multi Skills Travel Uil Speeltje

  Het Benbat Multi Skills Travel Uil Speeltje is een echte kindervriend. Je kunt het vrolijke en vermakelijke speeltje eenvoudig bevestigen aan een kinderwagen of autostoeltje zodat het overal mee naartoe kan.
  14,99
 • Quick view

  Benbat Multi Skills Travel Leeuw Speeltje

  Het Benbat Multi Skills Travel Leeuw Speeltje is een echte kindervriend! Je kunt het speeltje eenvoudig bevestigen aan een kinderwagen of autostoeltje zodat het speeltje overal mee naartoe kan.
  14,99
 • Quick view

  Benbat Dazzle Travel Vogel Speeltje

  Het Benbat Dazzle Travel Vogel Speeltje is een echte kindervriend. Je kunt het vrolijke en vermakelijke speeltje eenvoudig bevestigen aan een kinderwagen of autostoeltje zodat het overal mee naartoe kan.
  12,99
 • Quick view

  Benbat Dazzle Travel Leeuw Rammelaar

  De Benbat Dazzle Travel Leeuw Rammelaar is een echte kindervriend. Eenvoudig te bevestigen aan een kinderwagen en autostoel zodat de rammelaar overal mee naartoe kan.
  13,99
 • Quick view

  Benbat Dazzle Travel Vis Speeltje

  Het Benbat Dazzle Travel Vis Speeltje is een echte kindervriend. Je kunt het vrolijke en vermakelijke speeltje eenvoudig bevestigen aan een kinderwagen of autostoeltje zodat het overal mee naartoe kan.
  12,99
 • Quick view

  Benbat Multi Skills Travel Kikker Speeltje

  Het Benbat Multi Skills Travel Kikker Speeltje is een echte kindervriend. Je kunt het vrolijke en vermakelijke speeltje eenvoudig bevestigen aan een kinderwagen of autostoeltje zodat het overal mee naartoe kan.
  14,99
11 Resultaten