Bright Starts rammelaars

 

Aan een Bright Starts rammelaar zal je kindje veel plezier beleven. Bright Starts rammelaars zijn eenvoudig vast te pakken met kleine handjes. Ze zien er heel vrolijk uit en maken de leukste geluiden. Baby’s vinden het vaak heel enig om met een Bright Starts rammelaar te rammelen. Zo ontwikkelen ze motorische vaardigheden en zo worden ook de zintuigen gestimuleerd.

 

Nog meer pluspunten van Bright Starts rammelaars

Mocht een Bright Starts rammelaar vies worden, dan is deze meestal gemakkelijk schoon te maken met een vochtig doekje. Een Bright Starts rammelaar is vrij van BPA, een stof die soms in plastic producten zit en schadelijk zou kunnen zijn voor de gezondheid van je kindje.

 

Lees meer...

Over Bright Starts

Bright Starts is een merk van het Amerikaanse bedrijf Kids II. Het leuke van Bright Starts is dat het een hele fijne fantasiewereld voor je kindje creëert. Bright Starts rammelaars en ander speelgoed prikkelen de verbeeldingskracht van je kindje. De speeltjes zijn heel creatief bedacht. Ze zijn ook vol van allerlei sprekende kleuren, want daar houden kinderen van. Koop vandaag nog een leuke Bright Starts rammelaar online via onze webshop!

Lees minder...
1 Resultaten
1 Resultaten