Traphekjes van hout

Wanneer je in de markt bent voor een traphekje dan heb je de keuze uit verschillende materialen zoals metaal, stof en ook hout. Indien de keuze op een houten traphekje valt dan dien je natuurlijk nog de keuze voor het type traphekje van hout gemaakt te worden. Bij Babypark hebben we verschillende systemen beschikbaar die we voor de beste prijzen kunnen aanbieden. Babypark heeft zelfs een speciaal team van prijsmeters die de prijzen controleren in andere babywinkels. Op die manier hebben we de scherpste prijzen en dat maakt het mogelijk om de laagsteprijsgarantie te bieden.

Lees meer...

Traphekjes hout assortiment

Zo hebben we van Kidsriver een schitterend houten traphekje met een naturel afwerking die je stevig kunt vastschroeven. Het is gemaakt van stevig hout en is zonder gereedschap te verwijderen en op te bergen. Wil je ook zonder boor een hekje kunnen plaatsen dan kun je voor houten klem traphekjes gaan. Daar hebben we ook modellen voor zoals een beukenhouten versie van het topmerk BabyDan of een berkenhouten traphekje van Noma in het wit. Heb je een bepaalde selectie op het oog dan kun je de hekjes nog onderling met elkaar vergelijken. Kies de gewenste hekjes en voeg ze toe aan het vergelijkingstabel.

Houten traphekjes bestellen

Bestel jouw traphekje van hout via onze webshop. Voor alle bestellingen met een bestelwaarde van 20 euro of meer rekenen we geen verzendkosten. Wil je jouw trapje snel in huis, bestel het dan voor 20:00 uur zodat we het nog dezelfde dag kunnen versturen. Wil je alle trapjes in een van onze 10 megastores komen bekijken dan ben je natuurlijk altijd welkom. In elke megastore vind je een team van productspecialisten die jou verder kan helpen met het beantwoorden van vragen of het geven van een demonstratie. Heb je nu al een vraag dan kun je ons ook altijd een mailtje sturen, bellen, WhatsAppje sturen of onze chat gebruiken.

Lees minder...
3 Resultaten
 • 15% korting
  Quick view

  Kidsriver Felix II Traphekje

  Het Kidsriver Felix II Traphekje is geschikt voor openingen van 63,5 - 103,5 cm. Daarnaast is het Felix II traphekje verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: Zwart, Wit en Natural. Praktisch in gebruik.

  43,99

  29,74

 • 15% korting
  Quick view

  Kidsriver Felix Traphekje

  Met het Kidsriver Felix Traphekje beveilig je gemakkelijk jouw woning voor je kindje. Het houten traphekje van Kidsriver Felix Traphekje is eenvoudig te installeren en geschikt voor deuropeningen van 63,5 - 105,5 cm.

  39,95

  33,99

 • Quick view

  Noma Uitschuifbaar Houten Traphekje

  Het Noma Uitschuifbaar Houten Traphekje is eenvoudig te installeren en sluit zacht met soft close. Het traphekje is geschikt voor openingen van 64-100 cm en kan in deur- en trapopeningen gebruikt worden.

  Normale prijs: 41,35

  Special Price 39,96

3 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot