Traphekje met hoek

Bij Babypark heb je een uitgebreide keuze aan traphekjes. Zo hebben we de traditionele hekjes waarbij je een paar gaten boort en het hekje vastschroeft. Hierbij kan het hekje helemaal geopend worden. Daarnaast hebben we bijvoorbeeld een klemhekje waarbij je helemaal niet hoeft te boren maar het kan klemmen in de deuropening. Heb je een traphekje dat de hoek om moet dan zijn veel van dit soort hekjes niet geschikt. Gelukkig kun je bij Babypark ook terecht voor een traphekje met hoek. Alle hekjes die je in ons assortiment vindt, zijn van A-merken en zijn gedekt door onze laagsteprijsgarantie.

Lees meer...

Assortiment traphekje met hoek

Met een hoek voor een traphek wordt het vinden van een goede oplossing wat lastiger maar met onze rolhekjes kun je ook eenvoudig een hoek bedienen. Met een rolhekje maak je het aan een kant vast met schroeven en rol je het hekje van stof uit naar de andere kant van de trapopening. Het is alleen door jou open te maken en niet door jouw (klein)kindje. Het voordeel van een dergelijk traphekje dat de hoek om kan is ook dat het ingerold vrijwel niet meer zichtbaar is. Zo valt het hekje niet negatief op in het interieur. We hebben ook verschillende merken en modellen van uitrolbare hekjes. Bekijk ons assortiment en kies het rolhekje dat het beste in jouw interieur past.

Hoek traphek bestellen

Bestel jouw traphekje voor een hoek via de webshop van Babypark. Doordat we veel op voorraad hebben, kunnen we vaak direct uit voorraad leveren. Zo heb je jouw traphekje met hoek vaak al de volgende dag in huis. Bestel dan wel voor 20:00 uur zodat we het nog dezelfde dag kunnen verzenden. Bestellingen van 20 euro of meer worden gratis verzonden. Je kunt natuurlijk altijd even langskomen in een van onze 10 megastores die je verspreid vind over Nederland.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Noma Modular 3-Panelen Hek

  Het praktische Noma Modular 3-Panelen Hek kan gebruikt worden als veiligheidshek of als roomdivider. Multifunctioneel dus! Het hek is geschikt voor openingen van 64 tot 197,50 cm en is voorzien van een deurtje.

  99,95

  95,-

 • Quick view

  Kidsriver Yara Oprolbaar Traphekje Zwart

  Het Kidsriver Yara Oprolbaar Traphekje Zwart is extra veilig. Het hekje is eenvoudig in gebruik, neemt weinig ruimte in en is nauwelijks zichtbaar als je hem niet gebruikt. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  109,-

  99,-

 • Quick view

  Kidsriver Twist Oprolbaar Traphekje

  Het Kidsriver Twist Oprolbaar Traphekje is veilig en geschikt voor iedere deuropening tot 105 cm. Het hekje rol je eenvoudig uit en weer in, neemt weinig ruimte in en is nauwelijks zichtbaar als je hem niet gebruikt.

  89,-

  54,99

 • Quick view

  Kidsriver Luca Traphekje

  Met het Kidsriver Luca Traphekje beveilig je gemakkelijk jouw woning voor je kindje. Het metalen traphekje van Kidsriver is eenvoudig te installeren en geschikt voor deuropeningen van 75 tot 102 cm.
  59,99
4 Resultaten
Trustpilot