Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Traphekje metaal

Wanneer jouw kindje begint te kruipen of lopen dan brengt dat ook wat gevaren met zich mee. Een kind is zich vaak niet bewust van gevaarlijke situaties zoals bijvoorbeeld een trap. Om ongelukken te voorkomen is het daarom raadzaam om trapgatten te voorzien van een traphekje indien jouw kind daar bij kan komen. Bij Babypark hebben we daar een ruim assortiment voor met traphekjes in verschillende materialen zoals hout, nylon en metaal. De merken die Babypark voert zijn allemaal A-merken en die bieden wij altijd tegen de scherpste prijzen. De prijzen worden dan ook gedekt door onze laagsteprijsgarantie.

Lees meer...

Assortiment metalen traphek

Op het gebied van metalen traphekjes is er veel keuze. Of je nu een puur metalen traphek wilt of eentje van aluminium, je vindt ze in onze webshop. Zo hebben we een traphekje van metaal van het merk Noma dat met één hand geopend kan worden in één of twee richtingen. Het is alleen eenvoudig te openen door jou en niet door een kindje want daar zorgt het ‘duw en til’ mechanisme wel voor. Noma is slechts een van de merken die metalen traphekjes biedt, in de webshop van Babypark vind je onder andere ook merken als Kidsriver, BabyDan, A3 en Geuther. En mocht je toch nog van gedachten veranderen dan vind je ook voldoende opties in hout of nylon.

Bestellen metalen traphek

Door de grote voorraden die Babypark aanhoudt, kunnen we vaak direct uit voorraad leveren. Indien je voor 20:00 uur bestelt dan verzenden we het nog dezelfde dag. De verzending is gratis wanneer de bestelling 20 euro of meer is. Ben je er nog niet uit en zou je graag meer informatie willen van iemand die er alles van af weet? Bezoek dan een van onze megastores die je verspreid vind over Nederland. In elke megastore vind je een team van verkoopspecialisten dat voor jou klaar staat om al jouw vragen te beantwoorden.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

7 producten

 • Kidsriver Luca Traphekje
  Waardering:
  87%
  0,- 59,99
 • Kidsriver Connect Safety Veiligheidshek Zwart
  Waardering:
  80%
  99,99 89,99
 • Noma Modular 3-Panelen Hek
  Waardering:
  95%
  0,- 95,-
 • Puck Traphekje
  Waardering:
  83%
  0,- 34,99
 • Noma Ikon Traphekje
  Waardering:
  87%
  0,- 85,-
 • Kidsriver Basic Traphekje
  Waardering:
  97%
  0,- 37,95
 • A3 SafetyDoor Traphekje
  Waardering:
  94%
  0,- 72,21
 • Filteren

  7 producten

  Oval loader