Traphekje metaal

Wanneer jouw kindje begint te kruipen of lopen dan brengt dat ook wat gevaren met zich mee. Een kind is zich vaak niet bewust van gevaarlijke situaties zoals bijvoorbeeld een trap. Om ongelukken te voorkomen is het daarom raadzaam om trapgatten te voorzien van een traphekje indien jouw kind daar bij kan komen. Bij Babypark hebben we daar een ruim assortiment voor met traphekjes in verschillende materialen zoals hout, nylon en metaal. De merken die Babypark voert zijn allemaal A-merken en die bieden wij altijd tegen de scherpste prijzen. De prijzen worden dan ook gedekt door onze laagsteprijsgarantie.

Lees meer...

Assortiment metalen traphek

Op het gebied van metalen traphekjes is er veel keuze. Of je nu een puur metalen traphek wilt of eentje van aluminium, je vindt ze in onze webshop. Zo hebben we een traphekje van metaal van het merk Noma dat met één hand geopend kan worden in één of twee richtingen. Het is alleen eenvoudig te openen door jou en niet door een kindje want daar zorgt het ‘duw en til’ mechanisme wel voor. Noma is slechts een van de merken die metalen traphekjes biedt, in de webshop van Babypark vind je onder andere ook merken als Kidsriver, BabyDan, A3 en Geuther. En mocht je toch nog van gedachten veranderen dan vind je ook voldoende opties in hout of nylon.

Bestellen metalen traphek

Door de grote voorraden die Babypark aanhoudt, kunnen we vaak direct uit voorraad leveren. Indien je voor 20:00 uur bestelt dan verzenden we het nog dezelfde dag. De verzending is gratis wanneer de bestelling 20 euro of meer is. Ben je er nog niet uit en zou je graag meer informatie willen van iemand die er alles van af weet? Bezoek dan een van onze megastores die je verspreid vind over Nederland. In elke megastore vind je een team van verkoopspecialisten dat voor jou klaar staat om al jouw vragen te beantwoorden.

Lees minder...
7 Resultaten
 • 15% korting
  Quick view

  Kidsriver Luca Traphekje

  Met het Kidsriver Luca Traphekje beveilig je gemakkelijk jouw woning voor je kindje. Het metalen traphekje van Kidsriver is eenvoudig te installeren en geschikt voor deuropeningen van 75 tot 102 cm.

  54,99

  50,99

 • Quick view

  Puck Traphekje

  Met het Puck Traphekje beveilig je gemakkelijk jouw woning voor je kindje en zorg je voor een veilige omgeving. Het metalen traphekje is eenvoudig te installeren en geschikt voor deuropeningen van 60 - 97 cm.
  34,99
 • 15% korting
  Quick view

  Kidsriver Connect Safety Veiligheidshek Zwart

  Met het Kidsriver Connect Safety Veiligheidshek Zwart beveilig je jouw woning voor je kindje. Het metalen traphekje van Kidsriver is multifunctioneel en is eenvoudig te openen, terwijl je je kindje op de arm hebt.

  99,99

  76,49

 • Quick view

  Noma Modular 3-Panelen Hek

  Het praktische Noma Modular 3-Panelen Hek kan gebruikt worden als veiligheidshek of als roomdivider. Multifunctioneel dus! Het hek is geschikt voor openingen van 64 tot 197,50 cm en is voorzien van een deurtje.

  99,95

  95,-

 • 15% korting
  Quick view

  Kidsriver Basic Traphekje

  Met het Kidsriver Basic Traphekje beveilig je jouw woning voor je kindje. Het metalen traphekje van Kidsriver is eenvoudig te installeren en geschikt voor deuropeningen van 61 tot 107 cm.

  39,95

  28,04

 • Quick view

  Noma Ikon Traphekje

  Met het Noma Ikon Traphekje bescherm jij je kindje tegen onveilige situaties. Het praktische traphekje wordt op een heel eenvoudige manier bevestigd en is geschikt voor alle openingen van 62-104 cm.
  79,95
 • Beste uit de test
  Quick view

  A3 SafetyDoor Traphekje

  Het A3 SafetyDoor Traphekje is geschikt voor vrijwel alle deuropeningen en trappen (van 75,5 tot 116 cm breed) en is extra hoog, namelijk 85 cm gemeten vanaf de grond. Extra veilig voor je kindje dus!

  Normale prijs: 78,99

  Special Price 67,96

7 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot