Traphekje uitschuifbaar

Bij Babypark hebben we verschillende hekjes die jouw kindje kunnen behoeden voor gevaar. En door onze laagsteprijsgarantie betaal je ook nooit teveel voor onze babyhekjes. Maar voor welk hekje moet je gaan want er zijn verschillende systemen beschikbaar. Een uitschuifbaar traphekje is vooral geschikt voor mensen die de aanwezigheid van een traphekje zoveel mogelijk inperken. Een hekje is nu eenmaal niet vaak het pronkstuk in een interieur maar staat er puur uit veiligheidsoverwegingen.

Lees meer...

Assortiment uitschuifbare traphekjes

Met uitschuifbare traphekjes zorg je ervoor dat je zoveel mogelijk de situatie behoudt voordat het hekje werd geplaats. Wanneer het hekje namelijk niet in gebruik is, is het helemaal ingerold aan een kant en is de doorgang volledig hersteld. Met deze oplossing moet je wel opletten dat het van stof is gemaakt en daardoor wat meegeeft. Leunt jouw kindje ertegen dan ontstaat er dus een opening onder. Daarom raden we je aan om het hekje minstens 15 cm van de bovenste trede af te plaatsen. Zo is er een veilige marge waardoor jouw kindje er niet onderdoor kan vallen. Dit wil niet zeggen dat het hekje niet veilig zou zijn natuurlijk want het voldoet gewoon aan alle Europese veiligheidsnormen. Ook kan alleen jij als ouder het hekje openen.

Bestellen uitschuifbaar traphekje

Wil je ook een traphekje dat uitschuifbaar is en ingerold nauwelijks zichtbaar is? Bestel het dan via onze webshop. Doe je dat nog voor 20:00 uur dan verzenden wij het nog dezelfde dag, mits op voorraad. Bij Babypark bieden we niet alleen de laagsteprijsgarantie maar bezorgen we bestellingen van 20 euro of meer ook gratis. Of kom de voordelen van een uitschuifbaar traphekje zelf ervaren in een van onze 10 megastores. Ons team van productspecialisten helpt je graag verder. Je vindt de adresgegevens en openingstijden van een megastore in jouw regio op onze website.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Kidsriver Yara Oprolbaar Traphekje Zwart

  Het Kidsriver Yara Oprolbaar Traphekje Zwart is extra veilig. Het hekje is eenvoudig in gebruik, neemt weinig ruimte in en is nauwelijks zichtbaar als je hem niet gebruikt. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  109,-

  79,99

 • Quick view

  Kidsriver Twist Oprolbaar Traphekje

  Het Kidsriver Twist Oprolbaar Traphekje is veilig en geschikt voor iedere deuropening tot 105 cm. Het hekje rol je eenvoudig uit en weer in, neemt weinig ruimte in en is nauwelijks zichtbaar als je hem niet gebruikt.

  89,-

  54,99

 • Quick view

  Babydan Guard Me Traphekje

  Het BabyDan Guard Me Traphekje is ideaal voor kleine ruimtes en vouwt automatisch in als een harmonica. Het traphekje is zowel binnen als buiten het kozijn te monteren en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.

  89,-

  65,95

3 Resultaten
Trustpilot