Traphekje zonder boren

Wanneer jouw kindje graag op ontdekkingstocht gaat door het huis, dan zal het niet altijd bewust zijn van de gevaren. Vooral trappen kunnen een gevaar vormen. Gelukkig kun je bij Babypark terecht voor verschillende traphekjes in verschillende materialen en formaten. Zo kun je hekjes gebruiken om een trapgat af te sluiten maar ook zijn er systeemhekken die je bijvoorbeeld om een bepaald object kunt plaatsen. En als je geen zin hebt om met de boormachine in de weer te gaan dan is dat ook geen probleem. In het assortiment van Babypark kun je namelijk ook terecht voor traphekje zonder te hoeven boren.

Lees meer...

Klemmechanisme

In ons assortiment hebben we dus ook traphekjes die zonder te boren zijn te plaatsen. Deze zogenoemde klemhekjes klem je bijvoorbeeld in de deurpost. Let wel op dat deze hekjes niet aan te raden zijn als hekje boven het trapgat (wel onder de trap) aangezien de onderkant doorloopt en dat dus een drempel vormt waarover iemand kan struikelen. Bij Babypark hebben we klemhekjes van merken als BabyDan en Noma. De traphekjes zijn zonder boren te installeren en eenvoudig met 1 hand te openen zodat je het ook open kunt doen terwijl je jouw kindje op de andere arm meedraagt. Wanneer het hekje intensief wordt gebruikt dan is een schroefhekje aan te raden die je wel vastschroeft voor maximale stevigheid. Ook deze hekjes vind je uiteraard bij Babypark.

Bestellen van een traphekje zonder te hoeven boren

Wil je het traphekje waarbij je niet moet boren snel in huis? Bestel dan nog voor 20:00 uur en we verzenden het nog dezelfde dag. Het hekje wordt gratis bezorgd aangezien we bij Babypark geen verzendkosten rekenen voor bestellingen van 20 euro of meer. Wil je de verschillende hekjes in het echt bekijken en meer aanvullende informatie van een van onze productspecialisten? Kom dan eens langs in een van onze 10 megastores voor een traphekje zonder te hoeven boren.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Noma Easy Fit Klemhekje

    Het Noma Easy Fit Klemhekje heeft een stevige constructie en kan gemakkelijk met één hand worden geopend. Het klemhekje kan zowel één als twee kanten op geopend worden en kan hierdoor zowel in deuropeningen als trapopeningen gebruikt worden.

    Normale prijs: 44,95

    Special Price 41,95

1 Resultaten
Trustpilot