Veilig traphekje

Kinderen kunnen zich snel in onveilige situaties bevinden zonder dat ze daar zelf erg in hebben. Om te voorkomen dat jouw kindje tijdens een ontdekkingstochtje in een onbewaakt ogenblik van de trap valt, kan er een veilig traphekje worden geplaatst. Bij Babypark hebben we dit soort hekjes uiteraard ook en in verschillende uitvoeringen. Wel zijn alle hekjes van A-merken en zijn ze allemaal gedekt door onze laagsteprijsgarantie. Zo haal je altijd de beste kwaliteit voor de laagste prijs in huis. Bestel jouw traphekje veilig via onze webshop.

Lees meer...

Assortiment veilige traphekjes

Babypark biedt rolhekjes, systeemhekken, klemhekken en natuurlijk het klassieke traphekje dat je vastschroeft na een paar gaten geboord te hebben. Dit is de aller veiligste optie van alle hekjes. De veilige traphekjes zijn van stevig materiaal zoals hout of metaal en zitten muurvast bevestigd. Ideaal wanneer het hekje intensief gebruikt zal worden. Uiteraard zijn de andere hekjes ook veilig en voldoen ze zelfs aan de Europese veiligheidseisen EN 1930:2011. Wel dien je op een aantal zaken te letten. Zo is een klemdeurtje niet geschikt om boven een trapgat te plaatsen doordat de onderkant doorloopt van het deurtje. Dat betekent dat bij het openen een drempel ontstaat waarover je zou kunnen vallen. Daarnaast raden wij je aan om een rolhekje tenminste 15 cm van de bovenste trede te monteren. Een rolhekje geeft veel meer mee dan een houten of metalen versie. Hierdoor kan er een opening ontstaan onderin wanneer jouw kind er tegenaan leunt. Indien het hekje direct boven een trap zou hangen dan kan jouw kindje daar in vallen en heeft het hekje niet zijn werk kunnen doen.

Bestellen veilig traphekje>

Het bestellen van het traphekje gaat ook veilig natuurlijk via de webshop van Babypark. Plaats je de bestelling voor 20:00 uur dan versturen we het nog dezelfde dag. Aangezien we geen verzendkosten rekenen voor bestellingen van 20 euro of meer, is de verzending in dit geval gratis. Stap je toch liever een van onze 10 megastores binnen dan kan dat natuurlijk ook. Je bent altijd van harte welkom. Een team van productspecialisten staat voor je klaar om jouw verder te helpen.

Lees minder...
14 Resultaten
 • Quick view

  Kidsriver Yara Oprolbaar Traphekje Zwart

  Het Kidsriver Yara Oprolbaar Traphekje Zwart is extra veilig. Het hekje is eenvoudig in gebruik, neemt weinig ruimte in en is nauwelijks zichtbaar als je hem niet gebruikt. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  109,-

  79,99

 • Quick view

  Puck Traphekje

  Met het Puck Traphekje beveilig je gemakkelijk jouw woning voor je kindje en zorg je voor een veilige omgeving. Het metalen traphekje is eenvoudig te installeren en geschikt voor deuropeningen van 60 - 97 cm.
  34,99
 • Quick view

  Noma Modular 3-Panelen Hek

  Het praktische Noma Modular 3-Panelen Hek kan gebruikt worden als veiligheidshek of als roomdivider. Multifunctioneel dus! Het hek is geschikt voor openingen van 64 tot 197,50 cm en is voorzien van een deurtje.

  99,95

  95,-

 • Quick view

  Kidsriver Felix II Traphekje

  Het Kidsriver Felix II Traphekje is geschikt voor openingen van 63,5 - 103,5 cm. Daarnaast is het Felix II traphekje verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: Zwart, Wit en Natural. Praktisch in gebruik.

  43,99

  39,99

 • Quick view

  Kidsriver Connect Safety Veiligheidshek Zwart

  Met het Kidsriver Connect Safety Veiligheidshek Zwart beveilig je jouw woning voor je kindje. Het metalen traphekje van Kidsriver is multifunctioneel en is eenvoudig te openen, terwijl je je kindje op de arm hebt.

  99,99

  89,99

 • Quick view

  Kidsriver Twist Oprolbaar Traphekje

  Het Kidsriver Twist Oprolbaar Traphekje is veilig en geschikt voor iedere deuropening tot 105 cm. Het hekje rol je eenvoudig uit en weer in, neemt weinig ruimte in en is nauwelijks zichtbaar als je hem niet gebruikt.

  89,-

  54,99

 • Quick view

  Kidsriver Basic Traphekje

  Met het Kidsriver Basic Traphekje beveilig je jouw woning voor je kindje. Het metalen traphekje van Kidsriver is eenvoudig te installeren en geschikt voor deuropeningen van 61 tot 107 cm.

  39,95

  32,99

 • Quick view

  Noma Ikon Traphekje

  Met het Noma Ikon Traphekje bescherm jij je kindje tegen onveilige situaties. Het praktische traphekje wordt op een heel eenvoudige manier bevestigd en is geschikt voor alle openingen van 62-104 cm.
  79,95
 • Quick view

  Noma Easy Fit Klemhekje

  Het Noma Easy Fit Klemhekje heeft een stevige constructie en kan gemakkelijk met één hand worden geopend. Het klemhekje kan zowel één als twee kanten op geopend worden en kan hierdoor zowel in deuropeningen als trapopeningen gebruikt worden.

  Normale prijs: 44,95

  Special Price 41,95

 • Quick view

  BabyDan Flex Losse Spijl Zwart

  Met de BabyDan Flex Losse Spijl Zwart kan je de BabyDan Flex serie makkelijk uitbreiden. De losse spijl is verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk wit en zwart. De spijl is 75 cm hoog en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  3,-
 • Quick view

  Kidsriver Luca Traphekje

  Met het Kidsriver Luca Traphekje beveilig je gemakkelijk jouw woning voor je kindje. Het metalen traphekje van Kidsriver is eenvoudig te installeren en geschikt voor deuropeningen van 75 tot 102 cm.
  59,99
 • Quick view

  Babydan Guard Me Traphekje

  Het BabyDan Guard Me Traphekje is ideaal voor kleine ruimtes en vouwt automatisch in als een harmonica. Het traphekje is zowel binnen als buiten het kozijn te monteren en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.

  89,-

  65,95

 • Quick view

  Yrda SafetyDoor Traphekje

  Het Yrda SafetyDoor Traphekje is geschikt voor vrijwel alle deuropeningen en trappen (van 75,5 tot 116 cm breed) en is extra hoog, namelijk 85 cm gemeten vanaf de grond. Extra veilig voor je kindje dus!

  Normale prijs: 78,99

  Special Price 72,21

 • Quick view

  Noma Uitschuifbaar Houten Traphekje

  Het Noma Uitschuifbaar Houten Traphekje is eenvoudig te installeren en sluit zacht met soft close. Het traphekje is geschikt voor openingen van 64-100 cm en kan in deur- en trapopeningen gebruikt worden.
  42,46
14 Resultaten
Trustpilot