Veiligheidshek bed

Sommige kinderen zijn in hun slaap erg beweeglijk en lopen daardoor het risico dat ze uit bed kunnen vallen. Niet alleen onprettig voor jouw kindje maar ook een vervelende gedachte die jouw nachtrust kan verstoren. Met een veiligheidshekje voor het bed beperk je het risico dat jouw kindje uit bed kan vallen en dat heeft natuurlijk ook een positief effect op jouw eigen nachtrust. Bij Babypark kun je terecht voor verschillende veiligheidshekjes voor bedden.

Lees meer...

Assortiment bed veiligheidshekje

In ons assortiment hebben we .o.a. een veiligheidshek voor het bed van berkenhout dat afgewerkt is met lak op waterbasis en gebruikt kan worden met het Leander meegroeibed. Ook voor een Done by Deer bed is een veiligheidshekje te verkrijgen in verschillende kleuren. Maar ook bedhekjes die geschikt zijn voor meerdere type bedden behoren tot de mogelijkheden. Van Babyhome hebben we een dergelijk model dat ook voorzien is van een handige led-verlichting dat na een half uur automatisch uit gaat. Het wordt geleverd met een reistas en kan daardoor eenvoudig meegenomen worden tijdens een logeerpartij bijvoorbeeld. Zo weet je zeker dat jouw kindje buiten jouw bereik toch veilig slaapt.

Veiligheidshekje bed bestellen

Ben je ook in de markt voor een veiligheidshekje? Bestel dan via Babypark. Wij hebben een team van prijsmeters die de prijzen in de markt nauwlettend in de gaten houdt. Zo weten we zeker dat we de beste aanbiedingen hebben en bieden daarom de laagsteprijsgarantie aan op ons gehele assortiment. Bedraagt jouw bestelling 20 euro of meer dan verzenden we de bestelling gratis. Wij hebben een eigen bezorgdienst die ervoor kan zorgen dat de bestelling nog dezelfde dag wordt verzonden. Je kunt ook altijd eens langs komen in een van onze 10 megastores in Nederland. Je kunt de adresgegevens en openingstijden vinden op onze website. Ons team productspecialisten helpt je daar graag verdere met alle vragen die je nog hebt.

Lees minder...
12 Resultaten
 • Quick view

  Puck Juniorzijde Wit 70 x 140 cm

  Met de Puck Juniorzijde Wit 70 x 140 cm kan het Puck Combi Babybed worden uitgebreid. Deze praktische juniorzijde dient als uitvalbeveiliging voor je kindje en kan eenvoudig worden bevestigd op het ledikant.

  21,-

  19,-

 • Quick view

  Cam Dolcenanna Pop Bedhek

  Het Cam Dolcenanna Pop Bedhek is universeel en praktisch in gebruik. Het bedhekje is geschikt voor alle bedden van minimaal 150 cm en is eenvoudig te bevestigen met behulp van 2 meegeleverde veiligheidsriempjes.
  39,95
 • Quick view

  Puck Juniorzijde Wit 60 x 120 cm

  Met de Puck Juniorzijde Wit 60 x 120 cm kan het Puck Combi Babybed worden uitgebreid. Deze praktische juniorzijde dient als uitvalbeveiliging voor je kindje en kan eenvoudig worden bevestigd op het ledikant.

  18,-

  15,99

 • Quick view

  Childhome Bedhek Naturel

  Is jouw kindje heel beweeglijk en klimt of rolt hij/zij steeds uit het ledikant? Dan is dit Childhome bedhek de ideale oplossing.
  64,95
 • Quick view

  Kidsmill Alaska Bedhek 90 x 200 cm Wit Mat

  Is jouw kindje heel beweeglijk en klimt of rolt hij/zij steeds uit het ledikant? Een Alaska bedhek 90 x 200 Wit Mat is dan de ideale oplossing.

  50,-

  45,-

 • Quick view

  Kidsmill Alaska Bedhek 90 x 200 cm Wit Hoogglans

  Is jouw kindje heel beweeglijk en klimt of rolt hij/zij steeds uit het ledikant? Een Alaska bedhek 90 x 200 Wit Hoogglans is dan de ideale oplossing.

  50,-

  45,-

 • Quick view

  Done by Deer Juniorzijde White 70 x 140 cm

  Slaapt jouw kindje in een Done by Deer Ledikant? Dan is de Done by Deer Juniorzijde 70 x 140 cm een perfecte accessoire waarmee je het bed van je kindje kunt uitbreiden. De juniorzijde is praktisch en eenvoudig te bevestigen.
  59,95
 • Quick view

  Leander Veiligheidsrek

  Het Leander Veiligheidsrek is een ideale oplossing wanneer je kindje heel beweeglijk is en snel uit het Leander Meegroeibed klimt. Het veiligheidsrek kan op een eenvoudige manier gemonteerd worden.
 • Quick view

  TWF Bedhek

  Dit TWF Bedhek is een ideale oplossing wanneer je kindje heel beweeglijk is en snel uit bed klimt. Daarnaast is het hek ook handig om de overgang van een ledikant naar een groot bed makkelijker te maken.

  39,99

  32,95

 • Quick view

  Done by Deer Juniorzijde

  Slaapt jouw kindje in een Done by Deer Ledikant? Dan is de Done by Deer Juniorzijde een perfecte accessoire waarmee je het bed van je kindje kunt uitbreiden. De juniorzijde is praktisch en eenvoudig te bevestigen.

  Normale prijs: 44,95

  Special Price 39,96

 • Quick view

  Done by Deer Juniorzijde Grey 70 x 140 cm

  Slaapt jouw kindje in een Done by Deer Ledikant? Dan is de Done by Deer Juniorzijde Grey 70 x 140 cm een perfecte accessoire waarmee je het bed van je kindje kunt uitbreiden. De juniorzijde is praktisch en eenvoudig te bevestigen.

  59,95

  44,96

 • Quick view

  A3 Baby & Kids Bedhek Trombone Wit Uitschuifbaar

  Het A3 Baby & Kids Bedhek Trombone Wit is uitschuifbaar en voorkomt dat je kleintje uit bed valt. Het zorgt dus voor extra veiligheid! Het bedhek heeft drie spijlen en is eenvoudig op elk bed te monteren.

  29,95

  25,99

12 Resultaten
Trustpilot