Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Veiligheidshek bed

Sommige kinderen zijn in hun slaap erg beweeglijk en lopen daardoor het risico dat ze uit bed kunnen vallen. Niet alleen onprettig voor jouw kindje maar ook een vervelende gedachte die jouw nachtrust kan verstoren. Met een veiligheidshekje voor het bed beperk je het risico dat jouw kindje uit bed kan vallen en dat heeft natuurlijk ook een positief effect op jouw eigen nachtrust. Bij Babypark kun je terecht voor verschillende veiligheidshekjes voor bedden.

Lees meer...

Assortiment bed veiligheidshekje

In ons assortiment hebben we .o.a. een veiligheidshek voor het bed van berkenhout dat afgewerkt is met lak op waterbasis en gebruikt kan worden met het Leander meegroeibed. Ook voor een Done by Deer bed is een veiligheidshekje te verkrijgen in verschillende kleuren. Maar ook bedhekjes die geschikt zijn voor meerdere type bedden behoren tot de mogelijkheden. Van Babyhome hebben we een dergelijk model dat ook voorzien is van een handige led-verlichting dat na een half uur automatisch uit gaat. Het wordt geleverd met een reistas en kan daardoor eenvoudig meegenomen worden tijdens een logeerpartij bijvoorbeeld. Zo weet je zeker dat jouw kindje buiten jouw bereik toch veilig slaapt.

Veiligheidshekje bed bestellen

Ben je ook in de markt voor een veiligheidshekje? Bestel dan via Babypark. Wij hebben een team van prijsmeters die de prijzen in de markt nauwlettend in de gaten houdt. Zo weten we zeker dat we de beste aanbiedingen hebben en bieden daarom de laagsteprijsgarantie aan op ons gehele assortiment. Bedraagt jouw bestelling 20 euro of meer dan verzenden we de bestelling gratis. Wij hebben een eigen bezorgdienst die ervoor kan zorgen dat de bestelling nog dezelfde dag wordt verzonden. Je kunt ook altijd eens langs komen in een van onze 10 megastores in Nederland. Je kunt de adresgegevens en openingstijden vinden op onze website. Ons team productspecialisten helpt je daar graag verdere met alle vragen die je nog hebt.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

4 producten

Populariteit
  • TWF Bedhek
    39,95 Adviesprijs 0,-
  • Leander Veiligheidsrek
    179,- Adviesprijs 0,-
Filteren

4 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader