Veiligheidshekje trap

Begint jouw kindje te kruipen of lopen dan gaat het natuurlijk op ontdekkingstocht door jouw huis. Maar niet alle vertrekken zijn even geschikt voor jouw kindje en zaken als trapgaten kunnen een groot risico vormen. Om de risico's te beperken, kun je veiligheidshekjes voor de trap inzetten. Die kun je bijvoorbeeld gebruiken om een kamer in tweeën te delen of om een bepaald object af te schermen zoals een haard. Er zijn ook veiligheidshekken voor de trap te koop die je kunt gebruiken om te voorkomen dat jouw kind de trap op of af gaat. Bij Babypark kun je voor alle soorten traphekjes terecht en uiteraard zijn die allemaal van bekende merken en worden ze aangeboden tegen de scherpste prijzen en zijn ze gedekt door onze laagsteprijsgarantie.

Lees meer...

Veiligheidshek trap assortiment

In ons assortiment vind je trap veiligheidshekjes die gebruikt kunnen worden om te voorkomen dat jouw kindje uit bed valt maar ook hekjes die ervoor zorgen dat een trap geen gevaar meer vormt. Deze laatstgenoemde traphekjes zijn in verschillende materialen verkrijgbaar en kunnen ook op verschillende wijzen worden gemonteerd. Wie niet kan of mag boren om een hekje te plaatsen, kan kiezen voor een klemhekje. Dit is eenvoudig te plaatsen en haal je net zo eenvoudig weer weg zonder boorgaten achter te laten. Ideaal om mee te nemen naar opa en oma bijvoorbeeld. Zo kan jouw kindje daar veilig logeren zonder dat opa en oma een hek moeten installeren. Ook op vakantiehuisje kan een dergelijk hekje uitkomst bieden. Is het voor intensief dagelijks gebruik dan is het, indien mogelijk, toch een hekje aan te raden dat je vast kunt boren. We hebben traphekjes in bijvoorbeeld metaal, aluminium en hout. Net wat het beste in jouw interieur past.

Trap veiligheidshekje bestellen

Voor welk veiligheidshekje voor de trap je ook gaat, je bestelt het voordelig via Babypark. Is de bestelwaarde 20 euro of meer dan bezorgen wij gratis. Het verzenden kan nog dezelfde dag plaatsvinden indien het artikel op voorraad is en het wordt voor 20:00 uur besteld.

Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  Kidsriver Yara Oprolbaar Traphekje Zwart

  Het Kidsriver Yara Oprolbaar Traphekje Zwart is extra veilig. Het hekje is eenvoudig in gebruik, neemt weinig ruimte in en is nauwelijks zichtbaar als je hem niet gebruikt. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  109,-

  79,99

 • Quick view

  Noma Modular 3-Panelen Hek

  Het praktische Noma Modular 3-Panelen Hek kan gebruikt worden als veiligheidshek of als roomdivider. Multifunctioneel dus! Het hek is geschikt voor openingen van 64 tot 197,50 cm en is voorzien van een deurtje.

  99,95

  95,-

 • Quick view

  Kidsriver Felix II Traphekje

  Het Kidsriver Felix II Traphekje is geschikt voor openingen van 63,5 - 103,5 cm. Daarnaast is het Felix II traphekje verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: Zwart, Wit en Natural. Praktisch in gebruik.

  43,99

  39,99

 • Quick view

  Kidsriver Connect Safety Veiligheidshek Zwart

  Met het Kidsriver Connect Safety Veiligheidshek Zwart beveilig je jouw woning voor je kindje. Het metalen traphekje van Kidsriver is multifunctioneel en is eenvoudig te openen, terwijl je je kindje op de arm hebt.

  99,99

  89,99

 • Quick view

  Kidsriver Twist Oprolbaar Traphekje

  Het Kidsriver Twist Oprolbaar Traphekje is veilig en geschikt voor iedere deuropening tot 105 cm. Het hekje rol je eenvoudig uit en weer in, neemt weinig ruimte in en is nauwelijks zichtbaar als je hem niet gebruikt.

  89,-

  54,99

 • Quick view

  Kidsriver Basic Traphekje

  Met het Kidsriver Basic Traphekje beveilig je jouw woning voor je kindje. Het metalen traphekje van Kidsriver is eenvoudig te installeren en geschikt voor deuropeningen van 61 tot 107 cm.

  39,95

  32,99

 • Quick view

  Noma Ikon Traphekje

  Met het Noma Ikon Traphekje bescherm jij je kindje tegen onveilige situaties. Het praktische traphekje wordt op een heel eenvoudige manier bevestigd en is geschikt voor alle openingen van 62-104 cm.
  79,95
 • Quick view

  Noma Easy Fit Klemhekje

  Het Noma Easy Fit Klemhekje heeft een stevige constructie en kan gemakkelijk met één hand worden geopend. Het klemhekje kan zowel één als twee kanten op geopend worden en kan hierdoor zowel in deuropeningen als trapopeningen gebruikt worden.

  Normale prijs: 44,95

  Special Price 41,95

 • Quick view

  BabyDan Flex Losse Spijl Zwart

  Met de BabyDan Flex Losse Spijl Zwart kan je de BabyDan Flex serie makkelijk uitbreiden. De losse spijl is verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk wit en zwart. De spijl is 75 cm hoog en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  3,-
 • Quick view

  Babydan Guard Me Traphekje

  Het BabyDan Guard Me Traphekje is ideaal voor kleine ruimtes en vouwt automatisch in als een harmonica. Het traphekje is zowel binnen als buiten het kozijn te monteren en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.

  89,-

  68,94

 • Quick view

  Kidsriver Luca Traphekje

  Met het Kidsriver Luca Traphekje beveilig je gemakkelijk jouw woning voor je kindje. Het metalen traphekje van Kidsriver is eenvoudig te installeren en geschikt voor deuropeningen van 75 tot 102 cm.
  59,99
 • Quick view

  Yrda SafetyDoor Traphekje

  Het Yrda SafetyDoor Traphekje is geschikt voor vrijwel alle deuropeningen en trappen (van 75,5 tot 116 cm breed) en is extra hoog, namelijk 85 cm gemeten vanaf de grond. Extra veilig voor je kindje dus!

  Normale prijs: 78,99

  Special Price 72,21

 • Quick view

  Noma Uitschuifbaar Houten Traphekje

  Het Noma Uitschuifbaar Houten Traphekje is eenvoudig te installeren en sluit zacht met soft close. Het traphekje is geschikt voor openingen van 64-100 cm en kan in deur- en trapopeningen gebruikt worden.
  42,46
13 Resultaten
Trustpilot