hydrofiel

Fresk hydrofiele luiers

Hydrofiele luiers van Fresk zijn een onmisbaar onderdeel van de babyuitzet. Grote kans dat je deze doeken helemaal niet gaat gebruiken als luier, maar wel als spuugdoek, lakentje, dekentje, inbakerdoek, beschermdoek tegen de zon en handdoek na het badderen. Uiteindelijk gebruik je Fresk hydrofiele luiers de hele dag door. Het is daarom fijn om meerdere exemplaren te hebben.

Lees meer...

Fresk hydrofiele luiers in meerdere formaten

Over het algemeen verkopen wij Fresk hydrofiele luiers in meerdere formaten. Meestal zijn de doeken verkrijgbaar in de formaten 70 x 60 cm en 120 x 120 cm. Natuurlijk hangt het van het formaat af waarvoor je de doek het beste kunt gebruiken. Het voordeel van een grote Fresk hydrofiele luier is dat je deze gemakkelijker als lakentje, dekentje en inbakerdoek gebruikt. Kleine doeken zijn niet overal voor te gebruiken, maar zijn juist wel weer ideaal om mee te nemen als spuugdoek. Een kleine Fresk hydrofiele luier stop je veel gemakkelijker in de tas.

Over Fresk

Fresk is een merk van vrolijke en kleurrijke textielproducten voor de allerkleinsten. De designs van Fresk hydrofiele luiers en andere items van Fresk zijn Hollands en Scandinavisch tegelijk. Mark en Katje van Aardenne, de oprichters van Fresk, hebben Scandinavische roots en nemen hiervan iets mee in de ontwerpen. Alle items van Fresk zijn trendy, lief en een tikkeltje eigenwijs. De ontwerpers van Fresk kiezen de stoffen met grote zorg uit. Zij zijn zich ervan bewust dat de kwetsbare babyhuid een goede bescherming verdient. Fresk maakt dan ook veel gebruik van biologisch katoen dat heel gezond is voor de huid. Dit materiaal voelt ook heel comfortabel aan. Hydrofiele luiers en andere producten van Fresk zijn bedrukt met leuke, eenvoudige motiefjes met een modieuze uitstraling. De Fresk hydrofiele luiers van jouw wensen bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop. Wij bezorgen je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis, zodat je meteen van je aankoop kunt genieten. Lees minder...

9 Resultaten
 • Quick view

  Fresk Dandelion Swaddle 60 x 70 cm

  De Fresk Dandelion Swaddle 60 x 70 cm is stijlvol én multifunctioneel. De swaddle voelt heerlijk zacht aan en kan bijvoorbeeld gebruikt worden als inbakerdoek, handdoek of als dekentje voor in de wieg.
  15,95
 • Quick view

  Fresk Birds Swaddle 120 x 120 cm

  De Fresk Birds Swaddle 120 x 120 cm is stijlvol én multifunctioneel. De swaddle voelt heerlijk zacht aan en kan bijvoorbeeld gebruikt worden als inbakerdoek, handdoek of als dekentje voor in de wieg.
  29,95
 • Quick view

  Fresk Dandelion Swaddle 120 x 120 cm

  De Fresk Dandelion Swaddle 120 x 120 cm is stijlvol én multifunctioneel. De swaddle voelt heerlijk zacht aan en kan bijvoorbeeld gebruikt worden als inbakerdoek, handdoek of als dekentje voor in de wieg.
  29,95
 • Quick view

  Fresk Hedgehog Swaddle 60 x 70 cm

  De Fresk Hedgehog Swaddle 60 x 70 cm is stijlvol én multifunctioneel. De swaddle voelt heerlijk zacht aan en kan bijvoorbeeld gebruikt worden als inbakerdoek, handdoek of als dekentje voor in de wieg.
  15,95
 • Quick view

  Fresk Birds Swaddle 60 x 70 cm

  De Fresk Birds Swaddle 60 x 70 cm is stijlvol én multifunctioneel. De swaddle voelt heerlijk zacht aan en kan bijvoorbeeld gebruikt worden als inbakerdoek, handdoek of als dekentje voor in de wieg.
  15,95
 • Quick view

  Fresk Hedgehog Swaddle 120 x 120 cm

  De Fresk Hedgehog Swaddle 120 x 120 cm is stijlvol én multifunctioneel. De swaddle voelt heerlijk zacht aan en kan bijvoorbeeld gebruikt worden als inbakerdoek, handdoek of als dekentje voor in de wieg.
  29,95
 • Quick view

  Fresk Whale Inbakerdoek Blue 70 x 60 cm

  In de Fresk Whale Inbakerdoek Blue 70 x 60 cm wikkel je jouw kindje op een veilige en vertrouwde manier in. De inbakerdoek zorgt voor langer, veiliger en comfortabeler slapen en is gemaakt van zacht en ademend materiaal.
  15,95
 • Quick view

  Fresk Giraf Swaddle Indigo Blue 120 x 120 cm

  De Fresk Giraf Swaddle Indigo Blue 120 x 120 cm is stijlvol én multifunctioneel. De swaddle voelt heerlijk zacht aan en kan bijvoorbeeld gebruikt worden als inbakerdoek, handdoek of als dekentje voor in de wieg.
  29,95
 • Quick view

  Fresk Giraf Swaddle Indigo Blue 60 x 70 cm

  De Fresk Giraf Swaddle Indigo Blue 60 x 70 cm is stijlvol én multifunctioneel. De swaddle voelt heerlijk zacht aan en kan bijvoorbeeld gebruikt worden als inbakerdoek, handdoek of als dekentje voor in de wieg.
  15,95
9 Resultaten
Trustpilot