hydrofiel

1 Resultaten
1 Resultaten

PoetreeKids hydrofiele luiers

 

Als er een product is waar je als ouder niet zonder kan dan zijn het wel hydrofiele luiers. Met hydrofiele luiers kan je zoveel kanten op. Tijdens een voedingsbeurt kan een hydrofiele luier als spuugdoek dienen of tijdens een warme zomerse dag als schaduwdoek voor bijvoorbeeld de kinderwagen. Heb je geen verschoningsmatje bij de hand dan kan je een hydrofiele luier als ondergrond gebruiken om je kindje te verschonen. Bij Babypark heb je een ruime collectie aan hydrofiele luiers.

 

Luxe PoetreeKids hydrofiele luiers

De hydrofiele luiers van PoetreeKids zijn gemaakt van 100% katoen en worden geleverd per 3 stuks in een mooie doos. De PoetreeKids hydrofiele luiers zijn voorzien van mooie borduursels en geven de doeken een luxe uitstraling. De doeken absorberen goed en voelen zacht aan. De hydrofiele luiers van PoetreeKids kunnen gewassen worden op 40°C. Het mooie aan deze PoetreeKids hydrofiele luiers is hoe vaker je ze wast, hoe zachter ze worden. Ideaal dus voor het tere babyhuidje!

 

Over Poetree Kids

PoetreeKids is een Nederlands merk met grote liefde voor de Franse stijl en gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en distribueren van hoge kwaliteit bed- en badlinnen voor kinderen. Op onze website vind je de actuele voorraad en collectie. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.