Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Snuz slaapzakken

Laat je kindje slapen in een lekkere zachte Snuz slaapzak! Een deken kan je kindje van zich af trappen, maar een slaapzak niet. Daarnaast is een slaapzak ook heel veilig. Bestel op deze pagina een comfortabele Snuz slaapzak voor je baby!

Lees meer...

Het gemak en comfort van een Snuz slaapzak

Een Snuz slaapzak voor een baby is heel comfortabel en gebruiksvriendelijk. De handige ritssluiting aan de voorkant zorgt ervoor dat je je kindje gemakkelijk kunt verschonen. Een 4-seizoenen slaapzak van Snuz is het hele jaar door te gebruiken. Meestal heeft een 4-seizoenen slaapzak van Snuz geen mouwen. Sommige Snuz slaapzakken zijn te gebruiken in combinatie met een deken. De meeste Snuz slaapzakken zijn gemaakt van 100% katoen. Dit materiaal voelt heel prettig aan voor je baby. Verder is een Snuz slaapzak vaak heel goed uit te wassen in de wasmachine.

Over Snuz

Snuz is onder meer bekend van de multifunctionele SnuzPod wieg. Deze wieg kun je gebruiken als co-sleper of als aparte, zelfstandige wieg. Als je de wieg gebruikt als co-sleper, schuif je deze tegen je eigen bed aan, zodat je op een veilige manier samen met je baby slaapt. Verder kan de SnuzPod wieg ook schommelen. Dankzij het ComfortAir Breathable System van de vensters en de bekleding van de SnuzPod wieg, is er sprake van een goede luchtcirculatie. Dit zorgt voor meer veiligheid en comfort. Naast wiegen en slaapzakken, verkopen wij ook andere artikelen van Snuz, zoals matrasbeschermers, knuffels en ledikanten. Snuz slaapzakken en andere artikelen van Snuz zijn online te bestellen via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie, waardoor je zeker weet dat je niet teveel betaalt. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de bestelde artikelen zo snel mogelijk thuisgestuurd krijgt!

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
Oval loader