Kies voor een vrolijke Taftan slaapzak

 

Lekker slapen in de slaapzakken van Taftan

Een goede slaapzak is heel belangrijk voor je baby. Zo kan hij zich minder gemakkelijk bewegen en heeft je baby meer rust. Het is net alsof hij in een warm nestje ligt, en dat is eigenlijk ook zo. Een Taftan slaapzak is zo'n heerlijke slaapzak, die in enorm veel vrolijke kleurtjes verkrijgbaar is. Deze slaapzakken zijn verfraaid met ruitjesmotieven en hartjes, echt helemaal van deze tijd.

Lees meer...

 

Een slaapzak van Taftan koop je natuurlijk bij Babypark

In de webwinkel van Babypark vind je heel veel leuke en vrolijke babyartikelen. Momenteel zijn het de Taftan slaapzakken die de show stelen. Bestel je slaapzak online en wie weet heb je wel een goede aanbieding te pakken. De Taftan slaapzakken zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Bovendien kun je kiezen uit een slaapzak zonder mouwen of eentje met mouwen. Je kunt het zo gek niet bedenken, of je vindt het bij Babypark. Maak dus snel je keuze en koop je slaapzak van Taftan online!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Taftan Hello World Zomerslaapzak 70 - 90 cm

    Met de Taftan Hello World Zomerslaapzak ligt je kind heerlijk veilig in zijn bedje. De zak heeft een vrolijk ontwerp en is gemaakt van 100% katoen. Ook is de slaapzak verstelbaar van 70 - 90 cm.
    37,95
1 Resultaten
Trustpilot