Fresk tassen

Geef jouw kindje een mooie en handige Fresk tas of koffer. Op deze pagina vind je ons complete aanbod Fresk tassen en koffertjes. Een Fresk koffertje is leuk om mee te nemen op reis en is daarnaast ook leuk als decoratie in bijvoorbeeld de slaapkamer. Lees meer...

Fresk tassen met leuke motiefjes

Net als veel andere Fresk producten, zijn ook Fresk tassen en koffertjes vaak bedrukt met sfeervolle, eenvoudige motiefjes. De grappige beestjes en andere figuurtjes zorgen voor een vrolijke en modieuze uitstraling. Je ziet meteen dat alles met veel liefde en oog voor detail is ontworpen.

Over Fresk

De textielproducten en accessoires van het Nederlandse merk Fresk zijn Hollands met een vleugje Scandinavische sfeer. De oprichters van Fresk hebben namelijk Scandinavische roots. Verder zijn Fresk tassen en andere items trendy, lief en een tikkeltje eigenwijs. Fresk tassen en andere items zijn eenvoudig en snel online te bestellen via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis.Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Fresk Dachsy Rugtas

  Met deze Fresk Swan Rugtas gaat je kindje stijlvol op pad! De rugtas is voorzien van een unieke print en biedt veel opbergruimte. Je kindje kan de tas makkelijk meenemen dankzij de handvatten en schouderbanden.
  34,95
 • Quick view

  Fresk Pinguin Rugtas

  Met deze Fresk Pinguin Rugtas gaat je kindje stijlvol op pad! De rugtas is voorzien van een unieke print en biedt veel opbergruimte. Je kindje kan de tas makkelijk meenemen dankzij de handvatten en schouderbanden.
  34,95
 • Quick view

  Fresk Dandelion Rugtas

  Met deze Fresk Dandelion Rugtas gaat je kindje stijlvol op pad! De rugtas is voorzien van een unieke print en biedt veel opbergruimte. Je kindje kan de tas makkelijk meenemen dankzij de handvatten en schouderbanden.
  34,95
 • Quick view

  Fresk Whale Rugtas

  Met deze Fresk Whale Rugtas gaat je kindje stijlvol op pad! De rugtas is voorzien van een unieke print en biedt veel opbergruimte. Je kindje kan de tas makkelijk meenemen dankzij de handvatten en schouderbanden.
  34,95
 • Quick view

  Fresk Drops Rugtas

  Met deze Fresk Drops Rugtas gaat je kindje stijlvol op pad! De rugtas is voorzien van een unieke print en biedt veel opbergruimte. Je kindje kan de tas makkelijk meenemen dankzij de handvatten en schouderbanden.
  34,95
 • Quick view

  Fresk Swan Kofferset 2 Stuks

  Pak je koffers in en ga op reis met deze Fresk Swan Kofferset 2 Stuks! De koffertjes hebben een stijlvolle en vrolijke opdruk. Daarnaast zijn de koffertjes van Fresk gemaakt van stevig materiaal.
  25,95
 • Quick view

  Fresk Giraf Rugtas

  Met deze Fresk Giraf Rugtas gaat je kindje stijlvol op pad! De rugtas is voorzien van een unieke print en biedt veel opbergruimte. Je kindje kan de tas makkelijk meenemen dankzij de handvatten en schouderbanden.
  34,95
 • Quick view

  Fresk Giraf Kofferset 2 Stuks

  Pak je koffers in en ga op reis met deze Fresk Giraf Kofferset 2 Stuks! De koffertjes hebben een stijlvolle en vrolijke opdruk. Daarnaast zijn de koffertjes van Fresk gemaakt van stevig materiaal.
  25,95
8 Resultaten