Mima Verzorgingstas

Maak jouw Mima kinderwagen compleet met een bijpassende Mima tas. Wij verkopen Mima tassen in allerlei kleuren. Ook als je geen Mima kinderwagen hebt, is een Mima tas ontzettend leuk en handig om te hebben. De meeste Mima tassen zijn speciaal ontworpen voor het vervoeren van verzorgingsspullen voor je baby. In sommige tassen zit bijvoorbeeld een flessenhouder.

Lees meer...

Inclusief verschoningsmatje

Verder zit bij de meeste Mima tassen een verschoningsmatje inbegrepen. Dankzij dit matje kun je onderweg gemakkelijk een andere luier bij je kindje omdoen. Zonder verschoningsmatje zijn veel plaatsen al snel ongeschikt om je kindje te verschonen.

Hip design

Mima verzorgingstassen zien er heel hip uit. Het hele ontwerp ziet er niet alledaags uit, maar heeft echt iets speciaals. Met zo’n tas wil je gezien worden! Zoek vandaag nog een leuke Mima tas uit en bestel deze online via onze webshop.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Mima Reistas

    Met deze Mima Reistas heb jij tijdens een wandeling alle verzorgingsproducten voor je kindje bij de hand. De reistas is perfect te combineren met de kinderwagens van Mima. Zo kun jij helemaal in stijl met je kindje op pad!
    137,50
1 Resultaten
Trustpilot