Roommate tassen

Zoek je een schooltas voor je kindje? Of heb je zelf een tas nodig die weinig ruimte inneemt en heel gebruiksvriendelijk is? Denk dan eens na over een Roommate tas. Deze tassen, in stoere, trendy kleuren, zien er heel sfeervol uit. Verder vind je op deze pagina meestal ook Roommate toilettassen, die er al even origineel en sfeervol uitzien. Lees meer...

Roommate tassen met trekkoordjes

Roommate tassen zijn meestal gemaakt van biologisch katoen en hebben handige trekkoordjes waarmee je de tas gemakkelijk aan je schouder of op je rug hangt. Met behulp van de trekkoordjes maak je Roommate tassen ook heel snel en eenvoudig dicht.

Over Roommate

Roommate is een Deens merk, gebaseerd op scandinavisch design. Roommate richt zich voornamelijk op kinderen. Van dit merk verkopen wij vooral accessoires voor de woon- of kinderkamer. Roommate streeft ernaar kwalitatief goede materialen te gebruiken die tegelijkertijd ook heel goed zijn voor het milieu.Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Roommate Toilettas Anthracite

  De Roommate Toilettas Anthracite is een schattige toilettas in de vorm van een wolkje. Deze Toilettas van het merk Roommate kan ook gebruikt worden als waszak.
  13,-
 • Quick view

  Roommate Kate Rugtasje

  Dit Roommate Kate Rugtasje is ideaal wanneer je op pad gaat met je kindje. Het rugzakje is voorzien van handige trekkoordjes en is groot genoeg. De leuke print maakt het extra leuk om de rugzak te dragen!
  13,-
 • Quick view

  Roommate Golden Dots Rugtasje

  Dit Roommate Golden Dots Rugtasje is ideaal wanneer je op pad gaat met je kindje. Het rugzakje is voorzien van handige trekkoordjes en is groot genoeg. De leuke print maakt het extra leuk om de rugzak te dragen!
  13,50
 • Quick view

  Roommate Rabbit Rugtasje

  Dit Roommate Rabbit Rugtasje is handig en groot genoeg om mee te nemen tijdens een dagje uit met je kindje. Het rugzakje is voorzien van handige trekkoordjes waardoor je het rugzakje makkelijk kan sluiten.
  13,-
 • Quick view

  Roommate Chameleon Rugtasje

  Dit Roommate Chameleon Rugtasje is handig en groot genoeg om mee te nemen tijdens een dagje uit met je kindje. Het rugzakje is voorzien van handige trekkoordjes waardoor je het rugzakje makkelijk kan sluiten.
  13,-
 • Quick view

  Roommate Toilettas Roze

  De Roommate Toilettas Roze is een schattige toilettas in de vorm van een wolkje. Deze Toilettas van het merk Roommate kan ook gebruikt worden als waszak.
  13,-
 • Quick view

  Roommate Tropical Rugtasje

  Dit Roommate Tropical Rugtasje is ideaal wanneer je op pad gaat met je kindje. Het rugzakje is voorzien van handige trekkoordjes en is groot genoeg. De leuke print maakt het extra leuk om de rugzak te dragen!
  13,-
 • Quick view

  Roommate Berg Rugtasje

  Dit Roommate Berg Rugtasje is ideaal wanneer je op pad gaat met je kindje. Het rugzakje is voorzien van handige trekkoordjes en is groot genoeg. De leuke print maakt het extra leuk om de rugzak te dragen!
  13,-
 • Quick view

  Roommate Tiger Rugtasje

  Dit Roommate Tiger Rugtasje is handig en groot genoeg om mee te nemen tijdens een dagje uit met je kindje. Het rugzakje is voorzien van handige trekkoordjes waardoor je het rugzakje makkelijk kan sluiten.
  13,-
9 Resultaten