Drinkbekers en Antilekbekers

Als je kind 9 maanden oud is, leer je hem hoe hij uit een gewone drinkbeker kan drinken. Drinken uit een beker is voor je baby net zo moeilijk als voor het eerst gaan zitten, kruipen of lopen. Reken er op dat je kind eerst nog veel zal knoeien en morsen. Maar dat is niet erg. Uiteindelijk leert je kind het wel!

Lees meer...

Antiknoeibeker

Om te drinken uit een gewone drinkbeker, moet je kind een nieuw zuig- en slikpatroon aanleren. Kies je ervoor om je kind het stap voor stap te leren, begin dan met een tuitbeker en stap daarna over naar een antiknoeibeker. Dat is een trainingsbeker voor de verdere ontwikkeling van je kind. Is hij dit gewend, geef hem dan een gewone drinkbeker.

Antilekbeker

Wil je voorkomen dat de beker lekt? Schaf dan een antilekbeker voor je kind aan. Deze beker biedt net dat beetje extra bescherming waar je op zit te wachten.

Lees minder...
121 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 • Quick view

  Skip Hop Drinkbeker Zoo

  De Skip Hop drinkbeker Zoo beschikt over een inhoud van 350 ml en is geschikt vanaf 18 maanden. De beker is gemaakt van BPA-vrij materiaal, vaatwasbestendig en wordt geleverd met rietje en een riempje.
 • Quick view

  Munchkin Click Lock Beker

  De Munchkin Click Lock Beker is gemakkelijk vast te houden met kleine kinderhandjes. Deze handige drinkbeker is voorzien van een Click Lock systeem en zacht tuitje zodat je kindje comfortabel kan drinken.
  10,95
 • Quick view

  OXO Tot Transitions Trainingsbeker

  De OXO Tot Transitions Trainingsbeker Navy leert je kindje vanaf 15 maanden makkelijk en snel uit een normale beker te drinken zonder te knoeien. De beker heeft een inhoud van 250 ml en is vaatwasserbestendig.
  10,95
 • Quick view

  OXO Tot Kinderglas

  Met dit OXO Tot Kinderglas kan je kindje zelfstandig leren drinken. Het kinderglas beschikt over een strook met antislip en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat wel tegen een stootje kan.
 • Quick view

  Laessig Tiny Farmer Sheep / Goose Mok Naturel

  Deze Laessig Tiny Farmer Sheep / Goose Mok Naturel is een leuke beker voor je kindje. De mok heeft een vrolijk design en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Het mokje van Laessig mag na gebruik in de vaatwasser.
  5,95
 • Quick view

  Laessig Tiny Farmer Sheep / Goose Dinerset Porselein

  Met deze stijlvolle Laessig Tiny Farmer Sheep / Goose Dinerset Porselein beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze dinerset is gemaakt van porselein en bestaat uit een bordje, kommetje en mokje.

  29,95

  29,49

 • Quick view

  Laessig Tiny Farmer Sheep / Goose Mok

  Deze mooie Laessig Tiny Farmer Sheep / Goose Mok is een leuke beker voor je kindje. De mok heeft een vrolijk design en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Het mokje van Laessig mag na gebruik in de vaatwasser.
  7,95
 • Quick view

  Dr. Brown’s Voedingsspeen

  Met de Dr. Brown’s Voedingsspeen kan je baby vast wennen aan de verschillende smaken van vaste voeding. In de speen bevinden zich allemaal gaatjes waardoor de smaak komt. Het is zeer veilig en betrouwbaar!

  Normale prijs: 7,99

  Special Price 7,95

  Slechts 6,39
 • Quick view

  Laessig Garden Explorer Dinerset

  Met de Laessig Garden Explorer Dinerset beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze uitgebreide dinerset is gemaakt van duurzame materialen en bestaat uit een bordje, kommetje, mokje en lepeltje.
  21,95
 • Quick view

  Dr. Brown's Trainingsbeker 180 ml

  Deze handige Dr. Brown's Trainingsbeker 180 ml is ideaal om je kindje zelfstandig te leren drinken. De trainingsbeker met zachte tuit is gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor in de vaatwasser.

  8,99

  6,63

 • Quick view

  OXO Tot Transitions Zachte Tuitbeker

  Door de zachte tuit en de slipvrije handgrepen kan je kindje zelfstandig uit de lekvrije OXO Tot Transitions Zachte Tuitbeker drinken zonder te knoeien. De beker is geschikt voor kindjes vanaf ongeveer 4 maanden.
  12,95
 • Quick view

  Done by Deer Sea Friends Dinerset

  Met de stijlvolle Done by Deer Sea Friends Dinerset beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze dinerset is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit een bordje, kommetje en een beker.
  39,95
 • Quick view

  Laessig Little Chums Beker Mouse

  Deze Laessig Little Chums Beker Mouse is gemaakt voor kinderen die zelfstandig willen leren drinken. De drinktuit maakt het nog eenvoudiger. De leuke print op de voorzijde zorgt voor een vrolijke beker.
  5,95
 • Quick view

  Laessig Tiny Farmer Sheep / Goose Mok Blue

  Deze Laessig Tiny Farmer Sheep / Goose Mok Blue is een leuke beker voor je kindje. De mok heeft een vrolijk design en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Het mokje van Laessig mag na gebruik in de vaatwasser.
  5,95
 • Quick view

  Done by Deer Contour Dinerset Grey / Gold

  Met deze Done by Deer Contour Dinerset Grey / Gold kan je kindje heerlijk eten. De dinerset dat gemaakt is van hoogwaardig melamine wordt geleverd inclusief bord met vakken, een beker, lepel en kommetje.
  29,95
 • Quick view

  Smallstuff Auto Tuitbeker

  Met deze stijlvolle Smallstuff Auto Tuitbeker leert jouw kindje hoe hij of zij uit een beker moet drinken. De drinkbeker beschikt over twee handvatten voor meer grip en is geschikt voor in de vaatwasser.
  8,95
 • Quick view

  Nuby 360º Wonder Beker Met Handvat 240 ml Roze

  De Nuby 360º Wonder Beker Met Handvat 240 ml Roze is een handige beker wat de overgang van fles naar beker klein maakt. Gemaakt van BPA vrij materiaal en heeft een ergonomische vorm. Het is te gebruiken vanaf 6 maanden.
  12,99
 • Quick view

  Dr. Brown’s 360º Cheers Beker Met Handvat 200 ml

  De Dr. Brown’s 360º Cheers Beker Met Handvat 200 ml is een handige beker wat de overgang van fles naar beker klein maakt. Gemaakt van BPA vrij materiaal en heeft een ergonomische vorm. Het is te gebruiken vanaf 9 maanden.
 • Quick view

  Laessig Tiny Farmer Sheep / Goose Beker Blue

  Deze Laessig Tiny Farmer Sheep / Goose Beker Blue is gemaakt voor kinderen die zelfstandig willen leren drinken. De drinktuit maakt het nog eenvoudiger. De leuke print op de voorzijde zorgt voor een vrolijke beker.
  7,95
 • Quick view

  Stokke® Munch Everyday Soft Mint

  Het Stokke® Munch Everyday Soft Mint is een vrolijk set wat speciaal gemaakt is voor kinderen vanaf 6 maanden. De set bestaande uit een plat bord, kom met deksel, anti-lek beker en bestek is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  50,-

  45,-

 • Quick view

  Done by Deer Easy Grip Mini Mok

  De Done by Deer Easy Grip Mini Mok is erg handig om je kindje zelfstandig te leren drinken. De mok is gemaakt van silicone en beschikt over een inhoud van 160 ml.

  Normale prijs: 8,46

  Special Price 8,45

 • Quick view

  Done by Deer Sea Friends Yummy Kinderglas 3 Stuks

  Met deze Done by Deer Sea Friends Yummy Kinderglas 3 Stuks leert jouw kindje hoe hij of zij zelfstandig uit een glas kan drinken. Het glas is voorzien van een stijlvol ontwerp en geleverd per 3 stuks.
  9,95
 • Quick view

  Nuby 360º Wonder Beker Met Handvat 240 ml Aqua

  De Nuby 360º Wonder Beker Met Handvat 240 ml Aqua is een handige beker wat de overgang van fles naar beker klein maakt. Gemaakt van BPA vrij materiaal en heeft een ergonomische vorm. Het is te gebruiken vanaf 6 maanden.

  12,99

  10,99

 • Quick view

  Beaba Rietje Drinkbeker 350 ml

  Het Beaba Rietje Drinkbeker 350 ml is voorzien van een uniek antileksysteem doordat het rietje is gebogen. Het handige rietje is geschikt voor de Beaba rietjesbeker 350 ml en worden geleverd per 1 stuk.
  3,-
121 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
Trustpilot