Drinkbekers en Antilekbekers

Als je kind 9 maanden oud is, leer je hem hoe hij uit een gewone drinkbeker kan drinken. Drinken uit een beker is voor je baby net zo moeilijk als voor het eerst gaan zitten, kruipen of lopen. Reken er op dat je kind eerst nog veel zal knoeien en morsen. Maar dat is niet erg. Uiteindelijk leert je kind het wel!

Lees meer...

Antiknoeibeker

Om te drinken uit een gewone drinkbeker, moet je kind een nieuw zuig- en slikpatroon aanleren. Kies je ervoor om je kind het stap voor stap te leren, begin dan met een tuitbeker en stap daarna over naar een antiknoeibeker. Dat is een trainingsbeker voor de verdere ontwikkeling van je kind. Is hij dit gewend, geef hem dan een gewone drinkbeker.

Antilekbeker

Wil je voorkomen dat de beker lekt? Schaf dan een antilekbeker voor je kind aan. Deze beker biedt net dat beetje extra bescherming waar je op zit te wachten.

Lees minder...
80 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Quick view

  Liewood Rabbit Dinerset Bamboe Dumbo Grey

  Met de Liewood Rabbit Dinerset Bamboe Dumbo Grey beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze uitgebreide dinerset is gemaakt van duurzaam materiaal en bestaat uit een bordje, kommetje, mokje en lepeltje.
  27,-
 • Quick view

  Fresk Swan Bamboe Beker

  Deze vrolijke en kleurrijke Fresk Swan Bamboe Beker is erg handig wanneer je kindje zelfstandig leert drinken. De beker is gemaakt van duurzaam materiaal en vrij van schadelijke PCP, formaldehyde, ftalaten en BPA.
  4,95
 • Quick view

  Fresk Whale Bamboe Beker

  Deze vrolijke en kleurrijke Fresk Whale Bamboe Beker is erg handig wanneer je kindje zelfstandig leert drinken. De beker is gemaakt van duurzaam materiaal en vrij van schadelijke PCP, formaldehyde, ftalaten en BPA.
  4,95
 • Quick view

  Laessig Little Water Mok Swan

  Met deze Laessig Little Water Mok Swan kan je kindje zelfstandig leren drinken. De stijlvolle mok is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan je leuk combineren met bordjes en bestek van Laessig.
  5,95
 • Quick view

  Kiddyboo Antilekbeker 'Ik Hou Van Opa' Azuurblauw

  Antilekbeker van KiddyBoo met daarop een leuke tekst geprint. Een echte aanrader om als cadeautje te geven!
  7,22
 • Quick view

  Kiddyboo Antilekbeker 'Ik Hou Van Oma' Lime

  Antilekbeker van KiddyBoo met daarop een leuke tekst geprint. Een echte aanrader om als cadeautje te geven!
  7,22
 • Quick view

  Laessig Little Water Beker Swan

  De Laessig Little Water Beker Swan zorgt er voor dat je kindje leert drinken uit een beker. Dankzij de oortjes kan je kindje de beker goed vast houden. Verder is de beker gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  7,95
 • Quick view

  Laessig Starlight Mok Olive

  De Laessig Starlight Mok Olive is een leuke mok voor je kindje. De mok heeft een vrolijk design en is gemaakt van duurzaam materiaal. Het mokje van Laessig mag na gebruik gewoon in de vaatwasser.
  4,25
80 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4