6 Resultaten
 • Quick view Suavinex Couture Fles 150 ml

  Suavinex Couture Fles 150 ml

  Uit voorraad leverbaar
  10,99
 • Quick view Suavinex Couture Fles 270 ml

  Suavinex Couture Fles 270 ml

  Uit voorraad leverbaar
  11,99
 • Quick view Suavinex Couture Fles 360 ml Green

  Suavinex Couture Fles 360 ml Green

  Uit voorraad leverbaar
  12,99
 • Quick view Suavinex Couture Geschenkset 0-4 Mnd

  Suavinex Couture Geschenkset 0-4 Mnd

  Uit voorraad leverbaar
  19,99
 • Quick view Suavinex Rose Et Bleu Brede Hals Fles 150 ml

  Suavinex Rose Et Bleu Brede Hals Fles 150 ml

  Uit voorraad leverbaar
  8,99
 • Quick view Suavinex Rose Et Blue Brede Hals Fles 270 ml

  Suavinex Rose Et Blue Brede Hals Fles 270 ml

  Uit voorraad leverbaar
  9,99
6 Resultaten

Suavinex flessen

 

Er kunnen tal van redenen zijn om geen borstvoeding te geven, wat is het dan fijn dat je je kindje kunt voeden middels de fles. Bij Babypark zijn er diverse soorten flessen van uiteenlopende merken verkrijgbaar.

 

Hippe Suavinex flessen

De flessen van Suavinex hebben vrolijke kleurtjes en hippe printjes. Zo zijn er bijvoorbeeld flesjes waarop konijntjes, indiaantjes of koekjes zijn afgebeeld. Bij elke Suavinex fles wordt er standaard een anatomische of fysiologische drinkspeen met anti-koliek kleppen meegeleverd. Een anatomische drinkspeen bootst de vorm van moeders tepel na tijdens het drinken. Een fysiologische drinkspeen zorgt ervoor dat deze altijd op de juiste positie in de mond van je kindje blijft zitten. De Suavinex drinkspeen kan op 3 verschillende standen worden gebruikt. Doordat een Suavinex fles een brede hals heeft is het product makkelijk schoon te maken. Een Suavinex fles is gemaakt van 100% natuurlijke latex en BPA-vrij.
 

Over Suavinex

Het merk Suavinex komt van oorsprong uit Spanje en is opgericht in 1983. Suavinex vindt dat fopspenen, flessen en speenkoorden geen gebruiksartikelen zijn maar juist modeaccessoires. Door dit statement komt Suavinex elk jaar met een nieuwe collectie aan producten die ook bij Babypark te verkrijgen is. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.