Suavinex flessen

 

Er kunnen tal van redenen zijn om geen borstvoeding te geven, wat is het dan fijn dat je je kindje kunt voeden middels de fles. Bij Babypark zijn er diverse soorten flessen van uiteenlopende merken verkrijgbaar.

 

Lees meer...

Hippe Suavinex flessen

De flessen van Suavinex hebben vrolijke kleurtjes en hippe printjes. Zo zijn er bijvoorbeeld flesjes waarop konijntjes, indiaantjes of koekjes zijn afgebeeld. Bij elke Suavinex fles wordt er standaard een anatomische of fysiologische drinkspeen met anti-koliek kleppen meegeleverd. Een anatomische drinkspeen bootst de vorm van moeders tepel na tijdens het drinken. Een fysiologische drinkspeen zorgt ervoor dat deze altijd op de juiste positie in de mond van je kindje blijft zitten. De Suavinex drinkspeen kan op 3 verschillende standen worden gebruikt. Doordat een Suavinex fles een brede hals heeft is het product makkelijk schoon te maken. Een Suavinex fles is gemaakt van 100% natuurlijke latex en BPA-vrij.
 

Over Suavinex

Het merk Suavinex komt van oorsprong uit Spanje en is opgericht in 1983. Suavinex vindt dat fopspenen, flessen en speenkoorden geen gebruiksartikelen zijn maar juist modeaccessoires. Door dit statement komt Suavinex elk jaar met een nieuwe collectie aan producten die ook bij Babypark te verkrijgen is. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
12 Resultaten
 • Quick view

  Suavinex Couture Fles 270 ml

  Deze unieke Suavinex Couture Fles 270 ml is een handige fles voor je kindje. Bij de fles wordt een speentje meegeleverd. Dankzij de ergonomische vorm van de fles kan je kindje de fles makkelijk vasthouden.
  11,99
 • Quick view

  Suavinex Couture Geschenkset 0-4 Mnd

  Suavinex Couture Geschenkset 0-4 Mnd is handig voor je kleintje, maar ook leuk om cadeau te geven! Het set bestaat uit een flesje van 270 ml, een fysiologische fopspeen en een speenkoord.
  19,99
 • Quick view

  Suavinex Couture Fles 150 ml

  Deze unieke Suavinex Couture Fles 150 ml is een handige fles voor je kindje. Bij de fles wordt een anatomische speentje meegeleverd. Dankzij de ergonomische vorm kan je kindje de fles makkelijk vasthouden.
  10,99
 • Quick view

  Suavinex Zero Adaptable Flow Fles 180 ml

  Deze Suavinex Zero Adaptable Flow Fles 180 ml is een handige fles voor je kindje. Bij de fles wordt een anatomische, anti-koliek speen meegeleverd die er voor zorgt dat buikkrampen en boertjes verminderen.
  14,95
 • Quick view

  Suavinex Zero Medium Flow Fles 270 ml

  Deze Suavinex Zero Medium Flow Fles 270 ml is een handige fles voor je kindje. Bij de fles wordt een anatomische, anti-koliek speen meegeleverd die er voor zorgt dat buikkrampen en boertjes verminderen.
  15,95
 • Quick view

  Suavinex Zero Slow Flow Fles 180 ml

  Deze Suavinex Zero Slow Flow Fles 180 ml is een handige fles voor je kindje. Bij de fles wordt een anatomische, anti-koliek speen meegeleverd die er voor zorgt dat buikkrampen en boertjes verminderen.
  14,95
 • Quick view

  Suavinex Couture Fles 360 ml Green

  Deze unieke Suavinex Couture Fles 360 ml Dark Blue is een handige fles voor je kindje. Bij de fles wordt een anatomische speentje meegeleverd. Dankzij de ergonomische vorm kan je kindje de fles makkelijk vasthouden.
  12,99
 • Quick view

  Suavinex Rose Et Bleu Geschenkset 0-6 Mnd

  De Suavinex Rose Et Bleu Geschenkset 0-6 Mnd is leuk om cadeau te geven of voor je eigen kindje! De geschenkset beschikt over alle items die je nodig hebt en is geschikt voor kindjes van 0 tot 6 maanden.
  19,99
 • Quick view

  Suavinex Zero Adaptable Flow Speen

  De Suavinex Zero Adaptable Flow Speen beschikt over een speciale vorm zodat flesvoeding voor je kindje aangenamer wordt. De siliconen speen is geschikt vanaf de geboorte en wordt geleverd per 2 stuks.
  8,95
 • Quick view

  Suavinex Zero Slow Flow Speen

  De Suavinex Zero Slow Flow Speen beschikt over een speciale vorm zodat flesvoeding voor je kindje aangenamer wordt. De siliconen speen is geschikt vanaf de geboorte en wordt geleverd per 2 stuks.
  8,95
 • Quick view

  Suavinex Rose Et Bleu Brede Hals Fles 150 ml

  De Suavinex Rose Et Bleu Brede Hals Fles 150 ml wordt geleverd met een speen met anti-koliek kleppen. De ergonomische vorm van de fles maakt het voor je kindje extra makkelijk om de fles vast te houden.
  8,99
 • Quick view

  Suavinex Zero Medium Flow Speen

  De Suavinex Zero Medium Flow Speen beschikt over een speciale vorm zodat flesvoeding voor je kindje aangenamer wordt. De siliconen speen is geschikt vanaf de geboorte en wordt geleverd per 2 stuks.
  8,95
12 Resultaten