Nattou slabbetjes en spuugdoekjes

 

Dankzij een slabbetje van Nattou wordt de kleding van je kindje tijdens het eten niet snel vies. Nattou slabbetjes zijn heel praktisch in gebruik. Als ze vies zijn, kunnen ze gewoon in de wasmachine. Verder zien Nattou slabbetjes er heel leuk uit. De dieren en andere figuurtjes op de slabbetjes komen heel schattig over.

Lees meer...

 

Praktische sluiting

Met behulp van de klittenbandsluiting doe je het slabbetje heel gemakkelijk bij je kindje om. Wil je het slabbetje weer losmaken? Ook dat gaat heel eenvoudig.

 

Over Nattou

Nattou is een merk met zachte, aaibare knuffels, zoals paardjes, hondjes en koetjes. Elke knuffel is een ander karakter. Je kindje zal zich snel aan dit nieuwe vriendje hechten. De karakters van de knuffels vind je ook terug op andere producten van Nattou, waaronder de slabbetjes en de knuffeldoekjes. Naast slabbetjes verkopen wij ook andere producten van Nattou. Bekijk ook eens ons complete Nattou assortiment!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Nattou Slab Alizee

    De Nattou slab Alizee de koe met klittenbandsluiting is ideaal, zo knoeit je kindje minder op de kleding. De slab is gemaakt van hoogwaardig materiaal, wasbaar in de wasmachine en heeft afmetingen van 26 x 36 cm.
    20,45
1 Resultaten