Dubatti voetenzakken

Maak jouw Dubatti kinderwagen compleet met een Dubatti voetenzak. Dankzij de gordelopeningen, kun je de Dubatti voetenzak gewoon gebruiken in combinatie met de veiligheidsgordels van de kinderwagen. Dubatti voetenzakken zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Lees meer...

Comfortabel en gebruiksvriendelijk materiaal

Dubatti voetenzakken zijn vanbinnen vaak gevoerd met fleece. Dit materiaal voelt lekker zacht aan. Bovendien is fleece luchtdoorlatend en houdt het tegelijkertijd de warmte goed vast. De buitenkant van veel Dubatti voetenzakken is gemaakt van waterafstotend polyester. De waterafstotende kenmerken van dit materiaal hebben ook als voordeel dat eventueel vuil gemakkelijk af te nemen is met een vochtig doekje.

Dubatti voetenzakken zijn wasmachinebestendig

Verder kun je een Dubatti voetenzak ook gewoon uitwassen in de wasmachine. De meeste Dubatti voetenzakken kun je uitwassen op maximaal 30 graden. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een comfortabele en gebruiksvriendelijke Dubatti voetenzak voor je kindje.Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Dubatti One Voetenzak

  De Dubatti One Voetenzak is heerlijk warm, waterafstotend en past perfect bij jouw unieke Dubatti. De voetenzak is verkrijgbaar in dezelfde kleuren als waar jij uit kan kiezen bij het samenstellen van jouw Dubatti.
  99,-
 • Quick view

  Dubatti Voetenzak

  De Dubatti Voetenzak is heerlijk warm, waterafstotend en past perfect bij jouw unieke Dubatti. De voetenzak is verkrijgbaar in dezelfde kleuren als waar jij uit kan kiezen bij het samenstellen van jouw Dubatti.
  99,-
 • Quick view

  Dubatti One C-Line Voetenzak

  De Dubatti One C-Line Voetenzak is warm, waterafstotend en past perfect bij jouw unieke Dubatti One C-Line. De voetenzak is verkrijgbaar in dezelfde kleuren als waar jij uit kan kiezen bij het samenstellen van jouw Dubatti.

  119,-

  107,10

3 Resultaten
Trustpilot