Joie voetenzakken

Joie heeft praktische voetenzakken die je kindje heerlijk warm kunnen houden. Je kunt de Joie voetenzak gebruiken in de kinderwagen of in een autostoeltje. De Joie voetenzak is te verkrijgen in verschillende kleuren. Je kunt ons aanbod online gemakkelijk bekijken. Lees meer...

Comfort van de joie voetenzak

De Joie voetenzak biedt je kindje een comfortabel gevoel en is lekker zacht van binnen. Door de openingen in de Joie voetenzak kan de gordel door de Joie voetenzak heen. Je kindje kan hierdoor veilig in de Joie voetenzak blijven zitten zonder te verplaatsen. Zo kunnen jij en je kindje genieten van de leukste wandelingen samen.

Kwaliteit van de joie voetenzak

De kwaliteit van de Joie kinderwagen is goed. De stof is zacht en ondersteunt je kindje in de kinderwagen. Doordat je kindje stil zit in de kinderwagen biedt dit net even dat extra warme laagje. Je kunt de Joie voetenzak online bestellen op Babypark.nl. Bij een bestelling van €20,- euro vervallen de verzendkosten, dat is handig shoppen!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Joie Chrome Voetenzak Dynasty

    De Joie Chrome Voetenzak is geschikt voor in de Joie Chrome kinderwagen. Met deze voetenzak zit je kindje heerlijk warm en kun je er met een gerust hart op uit trekken.
    39,95
1 Resultaten