Lodger voetenzakken

Maak jouw kinderwagen, buggy of autostoeltje compleet met een Lodger voetenzak. Wij verkopen Lodger voetenzakken voor allerlei leeftijden. Onze Lodger voetenzakken zijn heel gevarieerd en zien er stuk voor stuk heel stijlvol uit. Bekijk op deze pagina ons uitgebreide assortiment Lodger voetenzakken. Lees meer...

Lodger voetenzakken voor zomer en winter

Sommige Lodger voetenzakken gebruik je het hele jaar door. Deze Lodger voetenzakken bestaan meestal uit twee gedeeltes. In de winter gebruik je beide gedeeltes van de voetenzak, in de zomer alleen maar de binnenlaag. Op koude dagen kun je ook nog de Lodger voetenzak vanboven strak dichtmaken met behulp van het klittenband, zodat er nog minder warmte verloren gaat.

Nog meer fijne eigenschappen

Lodger  voetenzakken zijn vanbinnen meestal gevoerd met zachte, isolerende stof, zoals fleece. Verder is een Lodger voetenzak waterafstotend en tegelijkertijd ook heel luchtdoorlatend. Aan veel Lodger voetenzakken zit een capuchon die strakker te trekken is met behulp van trekkoordjes.Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Lodger Botanimal Bunker Voetenzak Donkey

  Met de Lodger Botanimal Bunker Voetenzak Donkey blijft je kindje alle seizoenen heerlijk warm. De voetenzak is gemaakt van zacht fleece en past in elke kinderwagen of buggy met een 3 of 5-puntsgordel.
  119,90
 • Quick view

  Lodger Botanimal Bunker Voetenzak Nutty

  Met de Lodger Botanimal Bunker Voetenzak Nutty blijft je kindje alle seizoenen heerlijk warm. De voetenzak is gemaakt van zacht fleece en past in elke kinderwagen of buggy met een 3 of 5-puntsgordel.
  119,90
2 Resultaten
Trustpilot