Silver Cross voetenzakken

Geef je kindje onderweg extra warmte en comfort. Vul jouw Silver Cross kinderwagen aan met een Silver Cross voetenzak. Dankzij de warme voering heeft je kindje het in een Silver Cross voetenzak lekker warm, ook tijdens koude, winterse dagen. Lees meer...

Silver Cross voetenzak voor elk seizoen

Veel Silver Cross voetenzakken kun je aanpassen aan de temperatuur buiten. Dit is mogelijk dankzij het stelkoord en de dubbele rits. Is het heel koud buiten, dan trek je het stelkoord bijvoorbeeld tot boven aan toe dicht, zodat er geen warmte verloren gaat.

Verkrijgbaar in meerdere kleuren

Over het algemeen zijn Silver Cross voetenzakken verkrijgbaar in meerdere kleuren. Deze kleuren zijn vaak redelijk neutraal. Ook als je een andere kleur Silver Cross kinderwagen hebt, kun je vaak wel één van onze Silver Cross voetenzakken met de kinderwagen combineren. Silver Cross voetenzakken bestel je snel en gemakkelijk online via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop bij je thuis.Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Silver Cross Wave Luxury Voetenzak

  De Silver Cross Wave Luxury Voetenzak is een praktische en mooie uitbreiding voor jouw Silver Cross Wave kinderwagen. Voor de premium voetenzak zijn de beste materialen geselecteerd voor een stijlvolle look.

  119,-

  113,05

 • Quick view

  Silver Cross Coast Voetenzak

  De Silver Cross Coast Voetenzak is een praktische en mooie uitbreiding voor jouw Silver Cross Coast kinderwagen. Voor de premium voetenzak zijn de beste materialen geselecteerd voor een stijlvolle look.

  109,-

  80,75

2 Resultaten
Trustpilot