Stokke® voetenzakken

Vul jouw Stokke® kinderwagen aan met een comfortabele Stokke® voetenzak. De binnenkant van de voetenzak is vaak gevoerd met een zachte polyester voering. Meestal hebben wij Stokke® voetenzakken in allerlei kleuren in ons assortiment. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod. Lees meer...

Gebruiksvriendelijke Stokke® voetenzakken

De rits van een Stokke® voetenzak loopt bijna helemaal van boven naar beneden. Hierdoor is het extra gemakkelijk om je kindje uit de voetenzak te halen. Stokke® voetenzakken zijn over het algemeen wasmachinebestendig. Je kunt de voetenzakken meestal wassen op maximaal 40°C.

Over Stokke®

Van het Scandinavische merk Stokke®  verkopen wij allerlei producten, waaronder kinderstoelen, kinderwagens en ledikantjes. Bij al haar producten heeft Stokke® een belangrijk doel voor ogen: de band tussen ouder en kind versterken. Daarom maakt Stokke® bijvoorbeeld kinderwagens waarvan het zitje op tafelhoogte is te plaatsen. Stokke® voetenzakken en andere Stokke® producten bestel je eenvoudig online via onze webshop.Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Stokke® Xplory® X Voetenzak Rich Black

  De Stokke® Xplory® X Voetenzak Rich Black is een aanvulling op de Stokke® Xplory® X kinderwagen voor de koudere dagen. Dankzij de zachte teddy voering blijft je kindje heerlijk warm als het buiten kouder wordt.

  129,-

  109,-

 • Quick view

  Stokke® Voetenzak Freedom

  De Stokke® Voetenzak Freedom is een aanvulling op de Stokke® Trailz Freedom Kinderwagen. De voetenzak is heerlijk warm voor je kindje en is bekleed met een zachte, polyester voering.
  109,-
2 Resultaten
Trustpilot