UPPAbaby voetenzakken

Maak jouw UPPAbaby kinderwagen compleet met een UPPAbaby voetenzak. UPPAbaby voetenzakken geven je kindje onderweg warmte en comfort. Je kindje heeft het onderweg vrij snel koud, omdat het de hele tijd stil zit. Lees meer...

PrimaLoft® Insulation Technology

UPPAbaby voetenzakken zijn voorzien van PrimaLoft® Insulation. Dat is een soort synthetische dons. PrimaLoft® Insulation lijkt veel op gewone dons. Het is licht van gewicht en heeft isolerende eigenschappen. Maar in tegenstelling tot dons kan PrimaLoft® Insulation beter tegen vocht en droogt het sneller op.

Praktische eigenschappen van UPPAbaby voetenzakken

UPPAbaby voetenzakken zijn gemaakt van materiaal dat zowel winddicht als waterdicht is. Dat is ideaal tijdens allerlei barre weersomstandigheden. Verder kunnen UPPAbaby voetenzakken over het algemeen prima uitgewassen worden in de wasmachine.Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  UPPAbaby Ganoosh Light Voetenzak

  De UPPAbaby Ganoosh Light Voetenzak is een slimme accessoire voor jouw UPPAbaby kinderwagen. In deze warme, winddichte en waterafstotende voetenzak zit je kindje gedurende de wandeling heerlijk comfortabel.
  135,-
 • Quick view

  UPPAbaby Ganoosh Chevron Voetenzak

  De UPPAbaby Ganoosh Chevron Voetenzak is een slimme accessoire voor jouw UPPAbaby kinderwagen. In deze warme, winddichte en waterafstotende voetenzak zit je kindje gedurende de wandeling heerlijk comfortabel.
  139,-
 • Quick view

  UPPAbaby Cozy Ganoosh Voetenzak

  De UPPAbaby Cozy Ganoosh Voetenzak is een slimme accessoire voor jouw UPPAbaby kinderwagen. In deze warme, winddichte en waterafstotende voetenzak zit je kindje gedurende de wandeling heerlijk comfortabel.
  149,-
3 Resultaten
Trustpilot