lief! wieg

Het merk lief! is ooit begonnen met het ontwerpen en op de markt brengen van baby- en kinderkleding. Naarmate het merk groeide en bekender werd, is het meerdere producten gaan vervaardigen. Zo kun je nu ook een complete inrichting van lief! halen voor je baby- of kinderkamer en zijn er diverse accessoires van dit merk te koop.

Lees meer...

lief! wiegen online

Bij Babypark zijn allerlei producten van lief! verkrijgbaar, waaronder lief! wiegjes. Iedere lief! wieg heeft een erg leuk ontwerp en ziet er origineel uit. Je kunt bij Babypark lief! wiegjes in verschillende kleuren bestellen, zodat je de wieg kunt aanpassen op jouw smaak en de stijl van je babykamer.

Kwaliteit

Met de producten van lief! ben je er altijd zeker van dat je kwaliteit in huis haalt. Wiegjes van Lief! worden gemaakt van stevige materialen, dus je kunt je baby er met een gerust hart in laten slapen. Profiteer daarom vandaag nog van de voordelen die Babypark je biedt wanneer je bij ons producten koopt en bestel zo'n leuke wieg of een van de vele andere producten uit onze webshop.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    lief! Wieg Boy Blue

    Het lief! wiegje is de juiste mix van strakke vormen met schattige details zoals de schommelfunctie. Want stoere jongens zijn ook lieve baby’s! De wieg is gemaakt van melamine en voldoet aan de Europese veiligheidsnormen.

    149,-

    99,-

1 Resultaten