Joie autostoel groep 3

Op deze pagina vind je Joie autostoelen die geschikt zijn voor groep 3. Joie autostoelen staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. In iedere groep is een passende Joie autostoel te vinden. Is je kind inmiddels toe aan groep 3? Dan vind je hier een passende autostoel. Met behulp van de filters aan de zijkant van deze pagina kun je je selectie verfijnen zodat er uiteindelijk een voor jou perfecte Joie autostoel overblijft.

Lees meer...

Joie autostoel voor je kindje

Bij iedere Joie autostoel op deze pagina vind je een uitgebreide productbeschrijving met in de meeste gevallen ook een duidelijke uitlegvideo. Zo kom je snel alles te weten over de Joie autostoel in groep 3 die je op het oog hebt. Mocht je nog meer vragen hebben over (het bestellen van) Joie autostoelen dan kun je deze altijd via WhatsApp of telefonisch via 0488 488 888 aan ons stellen.

Groep 3 autostoel bestellen

Is jouw keuze gevallen op een groep 3 autostoel van Joie? Beste jouw favoriete Joie autostoel dan vandaag nog via Babypark.nl. Joie autostoelen zijn bijna altijd uit voorraad leverbaar wat betekent dat ze super snel verzonden kunnen worden. Bovendien profiteer je bij Babypark naast snelle verzending ook van de laagste prijsgarantie en gratis verzending van bestellingen vanaf 20 euro. Dat maakt shoppen op Babypark.nl eenvoudig en voordelig!

Lees minder...
6 Resultaten
 • Nieuw
  Quick view

  Joie I-Trillo LX Autostoeltje

  Het Joie I-Trillo LX Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 15-36 kg en biedt optimale zijwaartse bescherming. De ademende stoffen en verstelbare hoofdsteun maken deze autostoel naast veilig ook comfortabel.

  179,-

  139,-

 • Quick view

  Joie Bold Autostoeltje Ember

  Het Joie Bold Autostoeltje Ember is een veilig autostoeltje dat met je kindje meegroeit van 12 maanden tot 12 jaar. De autostoel wordt bevestigd met Isofix en Top Tether en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  229,95
 • Quick view

  Joie Elevate Two Tone Black

  Het Joie Elevate Autostoeltje is een veilige zitplaats voor je kindje van 9-36 kg (1-12 jaar in de auto. De autostoel groeit met je kindje mee. Dankzij de ventilerende en zachte bekleding zit je kindje comfortabel.

  109,-

  99,95

 • Quick view

  Joie Trillo Shield Autostoeltje

  Het Joie Trillo Shield Autostoeltje is uitgevoerd met een veiligheidskussen en maakt het mogelijk om je kindje van 12 maanden tot 36 kg (tot 12 jaar) veilig te vervoeren in de auto. De autostoel voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  149,-
 • Quick view

  Joie Every Stage FX Autostoeltje

  Het Joie Every Stage FX Autostoeltje is geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot 36 kg en kan zowel achterwaarts als voorwaarts gebruikt worden. De autostoel groeit met je kindje mee van 0-12 jaar.
  274,-
 • Quick view

  Joie Trillo LX Autostoeltje

  Het Joie Trillo LX Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 15-36 kg en biedt optimale zijwaartse bescherming. De ademende stoffen en verstelbare onderdelen maken deze autostoel naast veilig ook comfortabel.
6 Resultaten