Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Autostoelen

Autostoel 0 tot 25 kg (groep 0/1/2)

Een autostoeltje voor kinderen van 0 tot 25 uit de groep 0/1/2 kun je vanaf de geboorte van je kindje gebruiken totdat je kindje ongeveer 7 jaar is. Omdat het autostoeltje steeds met je kindje meegroeit kun je je kindje jarenlang veilig en comfortabel in de auto vervoeren. In de uitgebreide productbeschrijvingen vind je meer informatie over de autostoelen.

Lees meer...

Veiligheid staat voorop

Veilig je kindje vervoeren, dat wil iedere ouder. Let er daarom op of het autostoeltje voldoet aan de Europese veiligheidsnormen. Zo kun jij je kindje met een gerust hart vervoeren in de auto. Controleer altijd goed of de veiligheidsgordels op de juiste manier bevestigd zijn en goed aansluiten aan het lichaam van je kindje. Om de gordels goed aan te laten sluiten raden we je af om je kindje te vervoeren met een dik vest of winterjas.

Autostoeltjes onderverdeeld in groepen

Voordat je een keuze gaat maken voor een autostoeltje is het belangrijk om te weten dat autostoeltjes zijn onderverdeeld in groepen op basis van het gewicht van je kindje. Na de geboorte van je kindje kun je gebruik maken van een groep 0 autostoeltje tot 13 kg. Groep 1 autostoeltjes zijn geschikt voor kinderen vanaf circa 9 maanden tot 3,5 jaar (9-18 kg). Ook hebben we de groep 0/1/2 en groep 1/2/3 autostoeltjes, deze groeien als het ware met je kindje mee. De groep 0/1/2 autostoeltjes zijn te gebruiken vanaf de geboorte tot circa 7 jaar en de 1/2/3 autostoeltjes vanaf circa 9 maanden tot 12 jaar.

Het veiligst op de achterbank

De beste plaats voor een autostoel is achter in de auto. Bij een aanrijding is de plaats naast de chauffeur de meest gevaarlijke plaats. Op plaatsen waar de airbag aanwezig is mag je nooit een autostoel tegen de rijrichting in zetten, mits je deze kunt uitschakelen.

Isofix of 3-punts autogordel

Er zijn twee manieren om een autostoeltje te bevestigen in een auto: met Isofix of met de 3-punts autogordel. Niet iedere auto is geschikt voor Isofix bevestiging waarmee een autostoel door middel van twee haken tussen de rugleuning en de zitting wordt vastgeklikt aan twee bevestigingspunten. Daarom zijn er ook autostoeltjes die zowel met Isofix als met de 3-punts autogordel geïnstalleerd kunnen worden. Handig wanneer je twee auto’s hebt: één met Isofix en één zonder.

Advies nodig?

Wil je graag een uitgebreide uitleg over autostoeltjes? Bij de productinformatie vind je uitgebreide productvideo’s waarin onze verkoopspecialisten aan het woord zijn. We helpen je graag bij het uitzoeken van de juiste autostoel in één van onze megastores of op onze website. Bestel eenvoudig & snel online op babypark.nl en profiteer van onze laagste prijs garantie!

Lees minder...

Filters

Prijs
Voldoet aan i-Size
Draaibaar
Filteren

7 producten

Populariteit
 • Britax Römer Swivel Autostoeltje
  449,- Adviesprijs 0,-
 • BeSafe Stretch B Autostoeltje
  829,- Adviesprijs 0,-
 • Image Alt

  Joie I-Level Recline: autostoeltje met ligstand

  Ontdek hier
  Image Alt

  Joie I-Level Recline: autostoeltje met ligstand

  Ontdek hier
 • Maxi-Cosi Emerald i-Size Autostoeltje
  359,- Adviesprijs 0,-
 • Joie I-Spin Grow R Autostoeltje
  499,- Adviesprijs 0,-
 • Axkid Minikid 2 i-Size Autostoeltje
  349,93 Adviesprijs 0,-
 • BeSafe Stretch Autostoeltje
  659,- Adviesprijs 0,-
Filteren

7 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader