5 Resultaten
 • Nieuw
  Quick view

  Axkid Bigkid 2 Premium Autostoeltje Shell Black

  Het Axkid Bigkid 2 Premium Autostoeltje Shell Black is flexibel, veilig en groeit met je kindje mee tot 12 jaar. De autostoel is te bevestigen met Isofix of 3-punts autogordel en is uitgevoerd met Side Impact Protection.
  229,-
 • Nieuw
  Quick view

  Axkid Bigkid 2 Autostoeltje Granite

  Het Axkid Bigkid 2 Autostoeltje Granite is flexibel, veilig en groeit met je kindje mee tot 12 jaar. De autostoel is eenvoudig te bevestigen met Isofix of 3-punts autogordel en is uitgevoerd met Side Impact Protection.
  199,-
 •  
  Nieuw: Maxi-Cosi
  Mica Pro Eco i-Size
 • Quick view

  Cybex Solution S2 i-Fix Autostoeltje

  Het Cybex Solution S2 i-Fix Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 3-12 jaar. De autostoel is uitgevoerd met het L.S.P. systeem voor optimale bescherming en luchtventilatiesysteem voor extra comfort.

  229,95

  189,95

 • Quick view

  Cybex Solution G I-Fix Autostoeltje

  Het Cybex Solution G I-Fix Autostoeltje groeit jarenlang met je kindje mee. De autostoel is gemakkelijk met Isofix te bevestigen in de auto en voldoet aan de strenge i-Size veiligheidsnorm (R 129/03).
  219,95
 • Nieuw
  Quick view

  Swandoo Charlie I-size Autostoeltje

  Het Swandoo Charlie I-size Autostoeltje is geschikt voor kinderen vanaf 3,5 tot 12 jaar en wordt geïnstalleerd met Isofix. De autostoel biedt optimale bescherming en wordt geleverd met de Side Impact Buddy.
  279,-
5 Resultaten
Trustpilot