Go Baby Go baby merkkleding

Baby maillots en sokken van Go Baby Go geven je kindje een groot comfort. Go Baby Go merkkleding heeft vaak extra details, zodat je kindje tijdens zijn of haar ontdekkingstocht extra bescherming geniet. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Go Baby Go merkkleding.

Lees meer...

Baby maillot van Go Baby Go

Een baby maillot van Go Baby Go voelt prettig aan. Dankzij de anti-slipdetails aan de onderkant van de voeten en op de knieën, glijdt je kindje tijdens het kruipen en lopen minder snel uit. Onze baby maillots van Go Baby Go zijn verkrijgbaar in meerdere maten. De grootste maat is meestal geschikt voor kindjes van een jaar oud. De maillots zijn beschikbaar in meerdere, eigentijdse kleuren. Vrijwel elke baby maillot van Go Baby Go is uit te wassen in de wasmachine op maximaal 30 graden.

Over Go Baby Go

Go Baby Go ontwerpt onder andere producten die ervoor zorgen dat je kindje op een comfortabele manier kan kruipen en de wereld kan ontdekken. Veel Go Baby Go maillots en andere artikelen hebben rubberen kussentjes tegen het uitglijden. Dit antislipontwerp verhoogt de stabiliteit van je kindje en versterkt daarmee ook het zelfvertrouwen. Artikelen van Go Baby Go geven je kindje een goede basis bij het verkennen van de omgeving. Go Baby Go merkkleding is ontworpen in Denemarken en geproduceerd in Europa. Sokken of een baby maillot van Go Baby Go bestel je eenvoudig online via Babypark.nl. Wij bezorgen de Go Baby Go merkkleding zo snel mogelijk bij je thuis. Ontvangen wij vandaag nog vóór 20.00 uur jouw online order en betaling, dan doen wij de bestelde artikelen direct op de post. Jij krijgt deze dan morgen al thuisgestuurd. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Go Baby Go Bamboe Sokken

  De Go Baby Go Bamboe Sokken zijn ideaal wanneer je kindje gaat kruipen en lopen! De sokjes zijn voorzien van verschillende pads op de voeten en voetzolen waardoor je kindje niet zo snel uitglijdt.
  8,95
 • Quick view

  Go Baby Go Maillot Sky Blue

  Begint je kleine te kruipen of wil het gaan lopen? De Go Baby Go Maillot is dan ideaal!. De maillot is voorzien van verschillende pads op de knieën, tenen en voetzolen waardoor je kindje niet zo snel uitglijdt.
  17,95
 • Quick view

  Go Baby Go Sokken

  De Go Baby Go Sokken zijn ideaal wanneer je kindje gaat kruipen en lopen! De sokjes zijn voorzien van verschillende pads op de voeten en voetzolen waardoor je kindje niet zo snel uitglijdt.
  8,95
 • Quick view

  Tights Grey melange 2-3Y (50)

  Begint je kleine te kruipen of wil het gaan lopen? De Go Baby Go Maillot Grey Melange 2-3 Years is dan ideaal! De maillot is voorzien van pads op de voetzolen, waardoor je kindje niet zo snel uitglijdt.
  17,95
 • Quick view

  Go Baby Go Sokken

  De Go Baby Go Sokken is ideaal wanneer je kindje gaat kruipen en lopen! De sokjes zijn voorzien van verschillende pads op de voeten en voetzolen waardoor je kindje niet zo snel uitglijdt.
  8,95
 • Quick view

  Go Baby Go Maillot

  Begint je kleine te kruipen of wil het gaan lopen? De Go Baby Go Maillot is dan ideaal!. De maillot is voorzien van verschillende pads op de knieën, tenen en voetzolen waardoor je kindje niet zo snel uitglijdt.
  14,95
6 Resultaten