ByKay babydrager

Ben je op zoek naar een praktische babydrager? Dan is een draagzak van het merk ByKay wellicht iets voor jou. Een ByKay draagdoek kan ook een perfecte oplossing zijn om je kindje in de eerste maanden te dragen. Een draagdoek voelt wat comfortabeler aan, maar is iets ingewikkelder om te knopen. In een ByKay draagzak zit je kindje stevig. Bovendien is zo'n babydrager in mum van tijd goed afgesteld en kun je je kindje er dus snel in zetten. Ideaal wanneer je de draagzak snel nodig hebt omdat je je kindje in een babydrager wilt troosten.

Lees meer...

ByKay babydrager voor jouw kindje

Op deze pagina vind je ons assortiment met babydragers van ByKay. Zoals je ziet zijn er van dit merk zowel draagzakken als draagdoeken verkrijgbaar. Het assortiment ByKay babydragers is behoorlijk uitgebreid. Daarom kun je bij Babypark vast een babydrager vinden die bij jou en je kindje past. Het is handig om je vooraf in te beelden waar je de babydrager voor wilt gaan gebruiken. Is dat vooral binnenshuis of juist bij dagjes uit? Een draagdoek is lastig om buiten te knopen, omdat de uiteinden op de grond liggen tijdens het knopen. Omdat een draagdoek bij kleine kinderen comfortabeler is, kan dit voor jou wel de juiste keus zijn. Een baby draagzak is bijna altijd een stuk langer te gebruiken dan een baby draagdoek.

Babydrager van ByKay online bestellen

Bij iedere ByKay babydrager op deze pagina vind je een uitgebreide productbeschrijving. In veel gevallen is er ook een handige uitlegvideo beschikbaar waarin de babydrager gedemonstreerd wordt. De ByKay babydrager van jouw voorkeur kun je heel eenvoudig via deze pagina online bestellen. Is de babydrager uit voorraad leverbaar en bestel je op een werkdag? Dan wordt de ByKay babydrager dezelfde dag nog verzonden. Je betaalt bij Babypark geen verzendkosten én je profiteert altijd van de laagste prijsgarantie.

Lees minder...
14 Resultaten
 • Quick view

  ByKay Click Carrier Classic Baby Special Funky Feathers

  Met de ByKay Click Carrier Classic Baby Special Funky Feathers kan jij je kindje comfortabel bij je dragen. De drager is geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 15 kg. Voor iedereen die wil klikken en gaan!
  129,95
 • Quick view

  ByKay Click Carrier Deluxe

  De ByKay Click Carrier Deluxe is een ergonomische en comfortabele babydrager met klikgespen, ontworpen om je kindje buik tegen buik, op de heup en op de rug te kunnen dragen. Perfect voor iedereen die wil klikken en gaan!

  Normale prijs: 139,95

  Special Price 125,95

 • Quick view

  ByKay Storks Click Carrier Deluxe

  Met de ByKay Storks Click Carrier Deluxe kan jij je kindje op een comfortabele manier dichtbij je dragen. De drager is geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 18 kg. Voor iedereen die wil klikken en gaan!
  164,95
 • Quick view

  ByKay Stretchy Deluxe Draagdoek Duotone M

  De stijlvolle ByKay Stretchy Deluxe Draagdoek Duotone M is geschikt vanaf de geboorte en heeft een maximaal draaggewicht van 18 kg. De draagdoek is verkrijgbaar in twee lengtematen en kan gewassen worden.
  69,95
 • Quick view

  ByKay Stretchy Deluxe Draagdoek Baron M

  De stijlvolle ByKay Stretchy Deluxe Draagdoek Baron M is geschikt vanaf de geboorte en heeft een maximaal draaggewicht van 18 kg. De draagdoek is verkrijgbaar in twee lengtematen en kan gewassen worden.
  69,95
 • Quick view

  ByKay Click Carrier Classic Baby Ribbed

  Met de ByKay Click Carrier Classic Baby Ribbed kan jij je kindje op een comfortabele manier dichtbij je dragen. De drager is geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 15 kg. Voor iedereen die wil klikken en gaan!

  Normale prijs: 119,95

  Special Price 107,95

 • Quick view

  ByKay Click Carrier Classic Furry Leopard

  Met de stijlvolle ByKay Click Carrier Classic Furry Leopard kan jij je kindje comfortabel bij je dragen. De drager is geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 15 kg. Voor iedereen die wil klikken en gaan!
  124,95
 • Quick view

  ByKay Woven Deluxe Draagdoek

  De ByKay Woven Deluxe Draagdoek geeft je kindje een geborgen gevoel en biedt jou de mogelijkheid om je kindje op een comfortabele manier te dragen. De draagdoek heeft een maximum draaggewicht van 23 kg.

  89,95

  62,97

 • Quick view

  ByKay Mei Tai Deluxe Draagdoek

  De ByKay Mei Tai Deluxe Draagdoek is ergonomisch en ondersteunend. Het is een unieke tussenvorm van een klikgespensysteem en een knoopdoek, waarmee je je kindje op de buik, heup en rug kunt dragen.
 • Quick view

  Bykay Mei Tai Classic Draagdoek Toddler

  De Bykay Mei Tai Classic Draagdoek Toddler heeft een verstevigde buikband en brede schouderbanden. De draagdoek is geschikt vanaf 1 jaar en biedt je kindje de beste positie voor een gezonde heupontwikkeling.
  89,95
 • Quick view

  ByKay Click Carrier Classic Toddler Stonewashed

  Met de ByKay Click Carrier Classic Draagzak kun jij je kindje op een comfortabele manier dicht bij je dragen. De draagzak is aan te passen aan het postuur van de drager en geschikt voor kinderen vanaf 1,5 tot circa 5 jaar oud.
  99,95
 • Quick view

  ByKay Stretchy Deluxe Draagdoek

  De ByKay Stretchy Wrap Deluxe Draagdoek is geschikt vanaf de geboorte en heeft een maximaal draaggewicht van 18 kg (circa 3 jaar). De draagdoek is verkrijgbaar in twee lengtematen en kan gewassen worden.
  64,95
 • Quick view

  ByKay Click Carrier Classic Baby Steel Grey

  Met de ByKay Click Carrier Classic Draagzak Baby kan jij je kindje op een comfortabele manier dichtbij je dragen. De drager is geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 18 kg. Voor iedereen die wil klikken en gaan!

  119,95

  109,95

 • Quick view

  ByKay MyKay Draagzak Mint Grey

  De stijlvolle ByKay MyKay Draagzak Mint Grey is geschikt vanaf de geboorte en heeft een maximaal draaggewicht tot broekmaat 74. De draagdoek is verkrijgbaar in 1 maat en kan gewassen worden in de wasmachine.

  79,95

  74,95

14 Resultaten