Happy Baby Ledikanten

 

Een trendy Happy Baby ledikant

Een ledikant van Happy Baby is modieus en heeft speciale kenmerken. In sommige modellen van Happy Baby babybedden is bergruimte op inventieve wijze aangebracht. Aan de zijkant van het ledikantje bevindt zich een zuil met laatjes en onder het ledikant een grote lade. Het model van het bedje blijft ondanks deze bergruimte heel strak en stijlvol. Met dit bedje heb je iets unieks in huis.

Lees meer...

 

Grenen Happy Baby babybedden van dennenhout

Een Happy Baby ledikantje is ofwel gemaakt van MDF of van grenen. De Happy Baby ledikantjes zijn duurzaam en je kunt zowel eenvoudige strakke modellen kopen maar ook meer luxe ingenieuze modellen waar bergruimte in aangebracht is. Bekijk ook de andere kindermeubelen bij onze topmerken hier op Babypark. Er is genoeg keuze om een exclusieve kinderkamer samen te stellen. Extra handig: via deze pagina kun je waar en wanneer je maar wilt een Happy Baby babybed bestellen.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Happy Baby Land van Maas en Waal Combi Ledikant Wit 60 x 120 cm

  De Happy Baby Land van Maas en Waal Combi Ledikant Wit 60 x 120 cm is te gebruiken als babybed en commode. Daarnaast beschikt het meubel over veel opbergmogelijkheid waardoor het altijd is opgeruimd in de babykamer.
  589,95
 • Quick view

  Happy Baby Land van Maas en Waal Babybed Wit 60 x 120 cm

  Te gebruiken als babybed en kleuterbed. Langer plezier voor jou en je kindje!
  684,-
 • Quick view

  Happy Baby Paso Doble Combi Ledikant Wit

  Ledikant en commode in één. Handig voor de kleinere ruimte's
  559,-
3 Resultaten