Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Ledikanten

Snuz ledikanten

Snuz ledikanten hebben een heel innovatief ontwerp. Sommige Snuz ledikanten zijn heel lang te gebruiken doordat je deze telkens weer verstelt in een bed dat je kind op dat moment nodig heeft. Zo’n verstelbaar Snuz ledikant is ideaal. Zelfs als je kind ongeveer tien jaar oud is en uit het bed gegroeid is, heb je nog profijt van dit innovatieve Snuz ledikant. Je verstelt het dan gewoon tot een bankje dat heel leuk is om op de kamer van je kind te zetten.

Lees meer...

Het design van een Snuz ledikant

Een Snuz ledikant is niet alleen heel handig. Het ziet er ook heel stijlvol uit. Meestal ziet een ledikant van Snuz er net even anders uit dan je gewend bent.

Over Snuz

Snuz is een toonaangevend merk van baby- en kinderproducten. Naast Snuz ledikanten, verkopen wij onder andere Snuz matrassen, slaapzakken en commodes. Het is zeker de moeite waard om ook eens ons complete assortiment van Snuz te bekijken! De ontwerpers van Snuz streven naar producten die innovatief, stijlvol en kwalitatief goed zijn. Dat is ook duidelijk aan de producten te zien. Neem bijvoorbeeld de Snuz co-sleeper. Dit babybedje schuif je tegen je eigen bed, zodat je op een veilige manier samen met je kindje kunt slapen. Een Snuz co-sleeper is vaak op meerdere manieren te gebruiken. Meestal is deze ook gewoon als los ledikantje te gebruiken, als draagwieg of als schommelwieg. Dit betekent dat je de Snuz co-sleeper telkens kunt aanpassen aan de wensen van jou en je kindje. Zo’n ontwerp is heel innovatief. Jouw gewenste ledikant van Snuz en eventuele andere producten van Snuz zijn online te bestellen via Babypark.nl. Wij bezorgen de bestelde artikelen zo snel mogelijk bij je thuis op het dagdeel dat jou het beste schikt. Bij besteding vanaf €20,- betaal je geen verzendkosten.

Lees minder...
  • SnuzKot Skandi Babybed
    449,- Adviesprijs 0,-
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader