Nuna babystoel

Nuna babystoeltjes zijn verkrijgbaar in allerlei varianten. Zoek je een wipstoel of juist een veilige stoeltje om in de auto te gebruiken? Op deze pagina vind je een handig overizcht van alle Nuna babystoelen in ons assortiment. Bij ieder artikel vind je een uitgebreide productbeschrijving zodat je meer over het desbtreffende babystoeltje te weten komt. Hier vind je bijvoorbeeld ook de afmetingen van ieder product.

Lees meer...

Nuna babystoel voor jouw kindje

Nuna babystoeltjes zijn gemaakt van duurzame materialen zodat je er extra lang plezier van hebt. Een baby autostoeltje kun je ongeveer een jaar gebruiken, maar van de Nuna wipstoeltjes heb je nog veel langer plezier. Deze babystoelen zijn namelijk geschikt tot wel 60 kg. Als je kindje ouder wordt kan de stoel dus nog steeds gebruikt worden om heerlijk ontspannen in te zitten. 

Babystoel van Nuna online bestellen

De Nuna babystoeltjes op deze pagina kun je eenvoudig online bestellen. In veel gevallen is het stoeltje voor jouw baby direct uit voorraad leverbaar. Dat betekent dat wanneer je op een werkdag voor 20 uur bestelt, je in de meeste gevallen je bestelling de volgende dag al thuis kunt verwachten. Bij het plaatsen van je bestelling kun je voorkeur aangeven voor een bepaalde bezorgdag. Bovendien profiteer je bij Babypark altijd van gratis verzending van een Nuna babystoel.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Nuna Leaf Grow Wipstoel Met Speelboog

  De Nuna Leaf Grow Wipstoel is een stijlvol en praktisch wipstoeltje waarbij geen snoeren of batterijen nodig zijn. De wipstoel heeft 3 verschillende ligstanden en een rugleuning van ademend materiaal.

  279,-

  245,-

 • Quick view

  Nuna Prym™ Autostoeltje

  Het Nuna Prym™ Autostoeltje beschikt over slimme functies om je kindje zo veilig mogelijk te vervoeren. Het Nuna autostoeltje is gemakkelijk in gebruik en geschikt vanaf de geboorte tot 18,5 kg (circa 4 jaar).
 • Quick view

  Nuna Leaf™ Curv Wipstoel

  De Nuna Leaf™ Curv Wipstoel beschikt over een unieke wiegende beweging (als een vallend blad) waardoor je kindje helemaal tot rust komt. De wipstoel is geschikt vanaf de geboorte tot 60 kg.

  229,-

  195,-

 • Quick view

  Nuna Leaf™ Wipstoel

  In de Nuna Leaf™ Wipstoel komt je kindje volledig tot rust door de natuurlijke bewegingen. Het wipstoeltje is geschikt vanaf de geboorte tot 60 kg en beschikt over een 3-punts veiligheidsgordel.

  199,-

  159,-

 • Quick view

  Nuna Arra™ Baby Autostoeltje

  In het Nuna Arra™ Baby Autostoeltje kan je kindje heerlijk doorslapen in de auto. De autostoel wordt geleverd met een Isofix base met extra indicatoren die aangeven of het stoeltje juist is bevestigd.
  359,-
5 Resultaten