Childhome babystoel

Ben jij ook helemaal verliefd geworden op het design van de Childhome kinderstoelen? Dan is er goed nieuws! Er is namelijk ook een Childhome babystoel verkrijgbaar. Door deze babystoel op een Childhome kinderstoel te plaatsen kun je de Childhome stoel extra lang gebruiken. Een babystoel is eenvoudig te bevestigen en ziet er - zoals we gewend zijn van Childhome - prachtig uit. Vanaf nu kan jullie kleine gezellig bij jullie aan tafel zitten.

Lees meer...

Childhome babystoel voor jouw kindje

In de uitgebreide productbeschrijving van de Childhome babystoel lees je alles over de producteigenschappen. Daar staat bijvoorbeeld vermeldt op welke kinderstoel je de babystoel kunt bevestigen en van welk materiaal de babystoel gemaakt is. Bovendien is er voor de Childhome babystoel een bijpassend kussen verkrijgbaar waarmee je de look helemaal compleet maakt. Het kussen maakt de babystoel ook comfortabeler, extra fijn dus voor een klein kindje.

Babystoel van Childhome online bestellen

Wanneer je de Childhome babystoel eenmaal in huis hebt zal je er veel plezier aan gaan beleven. Je kunt je kindje gezellig bij jullie aan tafel laten zitten, maar je kunt je kindje ook makkelijk in de keuken laten zitten terwijl jij aan het koken bent. Baby's vinden het tenslotte fantastisch om hun vader of moeder te observeren. De Childhome babystoel is net als alle andere artikelen van Childhome heel eenvoudig online te bestellen via deze webshop.

Lees minder...
2 Resultaten
  • Quick view

    Childhome Evolu Newborn Seat

    De Childhome Evolu Newborn Seat is een praktische aanvulling op de Evolu 2 en Evolu One.80° kinderstoel. Het zitje is gemakkelijk te monteren en eenvoudig in gebruik. Wordt geleverd exclusief kussen.
  • Quick view

    Childhome Evolu Newborn Jersey Stoelkussen

    Het Childhome Evolu Newborn Jersey Stoelkussen is een waardevolle uitbreiding voor de Childhome Evolu Newborn Seat. Het kussen zorgt ervoor dat je kindje super comfortabel in het stoeltje zit en niets tekort komt.
2 Resultaten