4 Resultaten
4 Resultaten

Fresk badcapes

 

Op deze pagina vind je ons complete assortiment Fresk badcapes: stuk voor stuk hele comfortabele en mooie ontwerpen. De meeste Fresk badcapes zijn bedrukt met sfeervolle patroontjes in zachte tinten. Fresk badcapes zijn ideaal om te gebruiken als je kindje in bad is geweest. Je droogt je kindje met de Fresk badcape af en gebruikt de badcape vervolgens om je kindje warm te houden. Ook op andere momenten is een Fresk badcape heel fijn om je kindje extra warmte en comfort te geven.

 

Het materiaal van Fresk badcapes

Fresk kiest het textiel voor Fresk badcapes met zorg uit. Omdat organisch katoen heel gezond is voor de babyhuid en ook fijn aanvoelt, maakt Fresk veel gebruik van dit materiaal. Fresk badcapes zijn daarnaast ook gemaakt van badstof. Deze stof neemt heel goed vocht op. Wordt badstof nat, dan droogt het ook heel snel weer op. Daarnaast zijn zowel organisch katoen als badstof lekker zacht en comfortabel voor je kindje. Een badcape van Fresk is dan ook een echte aanrader. Ook om weg te geven als kraamcadeautje is een badcape van Fresk heel leuk.

 

Over Fresk

Textielproducten van het Hollandse merk Fresk zijn trendy, lief, een beetje eigenwijs en een tikkeltje retro. De oprichters van Fresk, Mark en Katja van Aardenne, hebben Scandinavische roots. Fresk badcapes en andere Fresk items zijn dan ook een beetje beïnvloed door Scandinavische trends. Fresk badcapes zijn vaak bedrukt met eenvoudige, leuke figuurtjes. De grappige beestjes en andere motiefjes geven de badcapes een stoere en modieuze uitstraling. Bestel vandaag nog de Fresk badcape van jouw wensen online via onze webshop en maak gebruik van onze snelle bezorgservice. Indien jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur bereiken, bezorgen wij jouw aankoop in de regel al de volgende dag bij je thuis. Voorwaarde is wel dat jouw bestelde badcape van Fresk bij ons op voorraad is.