Done by Deer slaapzakken

Done by Deer heeft erg leuke en stijlvolle slaapzakken voor je kindje. En een heerlijke Done by Deer slaapzak kan natuurlijk niet missen voor je kindje wanneer het buiten wat kouder begint te worden. Bekijk het hele aanbod van Done by Deer gemakkelijk op Babypark.nl en vind de slaapzak die bij je kindje past. Bij Done by Deer vind je allerlei leuke artikelen voor de kinderkamer. Een slaapzak maakt een Done by Deer kinderkamer compleet.

Lees meer...

Done by Deer slaapzakken om in weg te dromen

De Done by Deer slaapzakken zijn erg comfortabel wanneer je kindje in de Done by Deer slaapzak ligt. De Done by Deer slaapzak voelt dan ook zacht aan op de huid van je kindje. Dit is erg fijn voor je kindje omdat de huid van je kindje nog erg gevoelig is. Stijlvol zijn de slaapzakken van Done by Deer ook zeker. De Done by Deer slaapzakken hebben een leuke print en een lichte kleur. De slaapzakken van Done by Deer hebben dan ook een vrolijke uitstraling.

Kwaliteit van de Done by Deer slaapzakken

De kwaliteit van de Done by Deer slaapzakken is erg goed  dankzij de duurzame materialen waarvan de Done by Deer slaapzakken gemaakt zijn. De stof van de Done by Deer slaapzakken is ademend zo blijft je kindje warm op de juiste temperatuur. Door de handige ritssluiting in de Done by Deer slaapzak kan je je kindje gemakkelijk in en uit de Done by Deer slaapzak halen. Dit is extra handig voor wanneer je je kindje moet verschonen omdat het een nieuwe luier nodig heeft bijvoorbeeld. Je kindje kan zich in de Done by Deer slaapzak lastiger draaien, klimmen en niet blootwoelen.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Done by Deer Sea Friends Zomer Slaapzak Beige 90 cm

  Met de Done by Deer Sea Friends Zomer Slaapzak Beige 90 cm ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een ritssluiting en voorkomt dat je kindje gemakkelijk uit bed kan klimmen.
  62,95
 • Quick view

  Done by Deer Sea Friends Zomer Slaapzak Beige 70 cm

  Met de Done by Deer Sea Friends Zomer Slaapzak Beige 70 cm ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een ritssluiting en voorkomt dat je kindje gemakkelijk uit bed kan klimmen.
  59,95
 • Quick view

  Done by Deer Zomer Slaapzak 90 cm

  Met de stijlvolle Done by Deer Zomer Slaapzak 90 cm ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een ritssluiting en voorkomt dat je kindje gemakkelijk uit bed kan klimmen.
 • Quick view

  Done by Deer Winter Slaapzak 70 cm

  Met de stijlvolle Done by Deer Winter Slaapzak 70 cm ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een ritssluiting en voorkomt dat je kindje gemakkelijk uit bed kan klimmen.
 • Quick view

  Done by Deer Zomer Slaapzak 70 cm

  Met de stijlvolle Done by Deer Zomer Slaapzak 70 cm ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een ritssluiting en voorkomt dat je kindje gemakkelijk uit bed kan klimmen.
 • Quick view

  Done by Deer Winter Slaapzak 90 cm

  Met de stijlvolle Done by Deer Winter Slaapzak 90 cm ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een ritssluiting en voorkomt dat je kindje gemakkelijk uit bed kan klimmen.
6 Resultaten
Trustpilot