Snoozebaby slaapzak

Bekijk hier alle Snoozebaby slaapzakken. Dankzij de labeltjes en de juiste materiaalsoorten voelt je kindje zich in een Snoozebaby slaapzak heel vertrouwd en geborgen. Je kindje komt helemaal tot rust.

Lees meer...

Over Snoozebaby

Snoozebaby ontwerpt vrolijke, speelse en functionele baby- en peuterproducten. Kenmerkend zijn de leuke labeltjes die je bij veel knuffeldoekjes, boxkleden, slaapzakken en wikkeldekens terugvindt. Baby’s vinden labeltjes vaak ontzettend leuk. Ze kunnen lange tijd aan de labeltjes friemelen en deze in hun mondje stoppen. Dit bracht Snoozebaby op het idee om aan elk product meerdere labeltjes vast te maken.

Profiteer van de laagste prijs

De Snoozebaby slaapzakken bestel je eenvoudig online bij Babypark. Naast het feit dat je bestelling snel wordt thuisbezorgd, profiteer je bij Babypark.nl ook van de laagste prijs garantie. Zie je elders het product toch goedkoper? Laat het ons weten, dan krijg je van ons het verschil terugbetaald.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Snoozebaby New Born Cocoon 0-3 Mnd

  Deze mooie Snoozebaby New Born Cocoon 0-3 Mnd is een echte musthave voor je kindje! De stijlvolle slaapzak is makkelijk te sluiten met een drukknoop en gemaakt van hoogwaardig materiaal wat zacht aanvoelt.
  32,95
 • Quick view

  Snoozebaby Zomer Slaapzak

  De praktische Snoozebaby Zomer Slaapzak is een musthave voor je kindje. De stijlvolle slaapzak is makkelijk te sluiten met een rits aan de zijkant en onderkant en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  37,95
 • Quick view

  Snoozebaby 4 Seasons Slaapzak Orchid Blush

  In deze Snoozebaby 4 Seasons Slaapzak Orchid Blush zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De slaapzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt. Geschikt voor elk seizoen.
  84,95
 • Quick view

  Snoozebaby Organic New Born Cocoon 0-3 Mnd

  Deze mooie Snoozebaby Organic New Born Cocoon 0-3 Mnd is een echte musthave voor je kindje! De stijlvolle slaapzak is makkelijk te sluiten met een drukknoop en gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal.

  Normale prijs: 29,95

  Special Price 23,96

 • Quick view

  Snoozebaby Newborn Cocoon Slaapzak Bumblebee 0-3 Mnd

  In deze mooie Snoozebaby Newborn Cocoon Slaapzak Bumblebee 0-3 Mnd zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De slaapzak is gemakkelijk te sluiten en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  19,95
 • Quick view

  Snoozebaby Newborn Cocoon Slaapzak Grey Mist 0-3 Mnd

  In deze mooie Snoozebaby Newborn Cocoon Slaapzak Grey Mist 0-3 Mnd zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De slaapzak is gemakkelijk te sluiten en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.

  19,95

  15,96

 • Quick view

  Snoozebaby Newborn Cocoon Slaapzak Dusty Rose 0-3 Mnd

  In deze mooie Snoozebaby Newborn Cocoon Slaapzak Dusty Rose 0-3 Mnd zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De slaapzak is gemakkelijk te sluiten en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.

  19,95

  15,96

7 Resultaten
Trustpilot