Trixie slaapzakken

 

Trixie slaapzakken zijn gemaakt van uiterst zacht biokatoen, zodat je kindje van een groot comfort geniet. Alle slaapzakken zien er heel trendy uit. De stofjes van Trixie zijn echt heel sfeervol. Deze zien er modieus uit met eenvoudige patroontjes in rustgevende kleuren.

 

Lees meer...

Trixie slaapzakken voor elk seizoen

Wij verkopen Trixie slaapzakken met en zonder mouwen. Soms zijn de mouwen afritsbaar, zodat je kindje de Trixie slaapzak ook kan gebruiken als het warmer is. Meestal verkopen wij Trixie slaapzakken voor alle seizoenen.

 

Over Trixie

Trixie is een merk voor baby’s, peuters en kleuters. Wij verkopen Trixie textielproducten voor bedtijd, badtijd en etenstijd. De materialen die Trixie gebruikt, zijn met grote zorg uitgezocht en voldoen aan de Oeko-Tex Standaard 100, klasse 1. Trixie slaapzakken zijn dan ook een echte aanrader. Bestel vandaag nog een mooie en comfortabele Trixie slaapzak voor je kleintje en laat je aankoop door ons thuisbezorgen.Lees minder...
12 Resultaten
 • Quick view

  Trixie Clouds Winter Slaapzak Zonder Mouw

  De Trixie Clouds Winter Slaapzak Zonder Mouw is ideaal voor de winter. Dankzij het zachte materiaal blijft je kindje blijft op de juiste temperatuur. Verder is de slaapzak voorzien van een ritssluiting.
  49,95
 • Quick view

  Trixie Clouds Winter Slaapzak Lange Mouw 90-110 cm

  De Trixie Clouds Winter Slaapzak Lange Mouw 90-110 cm is ideaal voor de winter. Dankzij het zachte materiaal blijft je kindje blijft op de juiste temperatuur. Verder is de slaapzak voorzien van een ritssluiting.
  74,95
 • Quick view

  Trixie Moonstone Winter Slaapzak

  De Trixie Moonstone Winter Slaapzak is ideaal voor de winter. Dankzij het zachte materiaal blijft je kindje blijft op de juiste temperatuur. Verder is de slaapzak voorzien van een ritssluiting.
  49,95
 • Quick view

  Trixie Silly Sloth Winter Slaapzak Zonder Mouw

  De Trixie Silly Sloth Winter Slaapzak Zonder Mouw is ideaal voor de winter. Dankzij het zachte materiaal blijft je kindje blijft op de juiste temperatuur. Verder is de slaapzak voorzien van een ritssluiting.
  49,95
 • Quick view

  Trixie Diabolo Winter Slaapzak Lange Mouw 90-110 cm

  De Trixie Diabolo Winter Slaapzak Lange Mouw 90-110 cm is ideaal voor de winter. Dankzij het zachte materiaal blijft je kindje blijft op de juiste temperatuur. Verder is de slaapzak voorzien van een ritssluiting.
  74,95
 • Quick view

  Trixie Blue Meadow Winter Slaapzak Zonder Mouw

  De Trixie Blue Meadow Winter Slaapzak Zonder Mouw is ideaal voor de winter. Dankzij het zachte materiaal blijft je kindje blijft op de juiste temperatuur. Verder is de slaapzak voorzien van een ritssluiting.
  49,95
 • Quick view

  Trixie Cats Winter Slaapzak Lange Mouw 90-110 cm

  De Trixie Cats Winter Slaapzak Lange Mouw 90-110 cm is ideaal voor de winter. Dankzij het zachte materiaal blijft je kindje blijft op de juiste temperatuur. Verder is de slaapzak voorzien van een ritssluiting.
  74,95
 • Quick view

  Trixie Cats Winter Slaapzak Zonder Mouw

  De Trixie Cats Winter Slaapzak Zonder Mouw is ideaal voor de winter. Dankzij het zachte materiaal blijft je kindje blijft op de juiste temperatuur. Verder is de slaapzak voorzien van een ritssluiting.
  49,95
 • Quick view

  Trixie Sheep Tussenseizoen Slaapzak Zonder Mouw

  De Trixie Sheep Tussenseizoen Slaapzak Zonder Mouw is ideaal voor het tussenseizoen. Dankzij het zachte materiaal blijft je kindje blijft op de juiste temperatuur. Verder is de slaapzak voorzien van een ritssluiting.
  39,95
 • Quick view

  Trixie Diabolo Winter Slaapzak Zonder Mouw

  De Trixie Diabolo Winter Slaapzak Zonder Mouw is ideaal voor de winter. Dankzij het zachte materiaal blijft je kindje blijft op de juiste temperatuur. Verder is de slaapzak voorzien van een ritssluiting.
  49,95
 • Quick view

  Trixie Sheep Zomer Slaapzak Zonder Mouw

  De Trixie Sheep Zomer Slaapzak Zonder Mouw is ideaal voor de zomer. Dankzij het zachte materiaal blijft je kindje blijft op de juiste temperatuur. Verder is de slaapzak voorzien van een ritssluiting.
  39,95
 • Quick view

  Trixie Sheep Winter Slaapzak Zonder Mouw

  De Trixie Sheep Winter Slaapzak Zonder Mouw is ideaal voor de winter. Dankzij het zachte materiaal blijft je kindje blijft op de juiste temperatuur. Verder is de slaapzak voorzien van een ritssluiting.
  49,95
12 Resultaten