Trixie slaapzakken

Trixie slaapzakken zijn gemaakt van uiterst zacht biokatoen, zodat je kindje van een groot comfort geniet. Alle slaapzakken zien er heel trendy uit. De stofjes van Trixie zijn echt heel sfeervol. Deze zien er modieus uit met eenvoudige patroontjes in rustgevende kleuren. Lees meer...

Trixie slaapzakken voor elk seizoen

Wij verkopen Trixie slaapzakken met en zonder mouwen. Soms zijn de mouwen afritsbaar, zodat je kindje de Trixie slaapzak ook kan gebruiken als het warmer is. Meestal verkopen wij Trixie slaapzakken voor alle seizoenen.

Over Trixie

Trixie is een merk voor baby’s, peuters en kleuters. Wij verkopen Trixie textielproducten voor bedtijd, badtijd en etenstijd. De materialen die Trixie gebruikt, zijn met grote zorg uitgezocht en voldoen aan de Oeko-Tex Standaard 100, klasse 1. Trixie slaapzakken zijn dan ook een echte aanrader. Bestel vandaag nog een mooie en comfortabele Trixie slaapzak voor je kleintje en laat je aankoop door ons thuisbezorgen.Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Trixie Brave Bear Zomer Slaapzak 70 cm

  Met de Trixie Brave Bear Zomer Slaapzak 70 cm ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting en voorkomt dat je kindje gemakkelijk uit bed kan klimmen.
  39,95
 • Quick view

  Trixie Sunny Spots Winter Slaapzak 70 cm

  Met de Trixie Sunny Spots Winter Slaapzak 70 cm ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting en voorkomt dat je kindje gemakkelijk uit bed kan klimmen.
  49,95
 • Quick view

  Trixie Ribble Winter Slaapzak 70 cm

  Met de Trixie Ribble Winter Slaapzak 70 cm ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting en voorkomt dat je kindje gemakkelijk uit bed kan klimmen.
  57,95
 • Quick view

  Trixie Brave Bear Winter Slaapzak 70 cm

  Met de Trixie Brave Bear Winter Slaapzak 70 cm ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting en voorkomt dat je kindje gemakkelijk uit bed kan klimmen.
  49,95
 • Quick view

  Trixie Ribble Tussenseizoen Slaapzak

  Met de Trixie Ribble Tussenseizoen Slaapzak ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting en voorkomt dat je kindje gemakkelijk uit bed kan klimmen.
  43,95
 • Quick view

  Trixie Sunny Spots Zomer Slaapzak 70 cm

  Met de Trixie Sunny Spots Zomer Slaapzak 70 cm ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting en voorkomt dat je kindje gemakkelijk uit bed kan klimmen.
  39,95
 • Quick view

  Trixie Sunny Spots Tussenseizoen Slaapzak

  Met de Trixie Sunny Spots Tussenseizoen Slaapzak ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting en voorkomt dat je kindje gemakkelijk uit bed kan klimmen.
  39,95
 • Quick view

  Trixie Brave Bear Tussenseizoen Slaapzak

  Met de Trixie Brave Bear Tussenseizoen Slaapzak ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting en voorkomt dat je kindje gemakkelijk uit bed kan klimmen.
  39,95
8 Resultaten