Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Beste koop campingbedje

Een eigen campingbedje voor jouw kind dat je eenvoudig mee kan nemen op vakantie of logeerpartijtje is natuurlijk ideaal. Zo weet je precies dat jouw kindje een heerlijke plek om te slapen heeft. De beste campingbedjes koop je natuurlijk bij Babypark aangezien wij enkel topmerken in ons assortiment hebben. Maar welk campingbedje de beste koop voor jou is, is natuurlijk subjectief. Vind je het bijvoorbeeld belangrijk om een bestaand matrasje uit het ledikant ook te gebruiken in het campingbedje dan kies je voor een campingbedje dat dezelfde afmetingen heeft als een ledikantje (60x120cm). Bekijk ons gehele assortiment in de webshop van Babypark om te bepalen wat voor jou de beste koop campingbedje is.

Lees meer...

Assortiment campingbedjes

Een aantal campingbedjes uit het assortiment van Babypark zijn ook te gebruiken als box, inclusief verhoger. Ook deze zijn eenvoudig inklapbaar en mee te nemen in een handige tas. Een andere groep campingbedjes vormen de beste koop wanneer je voor het allerlaagste gewicht wilt gaan. Zo hebben we al een bedje vanaf 2kg inclusief matras dat super compact is op te vouwen en mee te nemen is in de bijpassende reistas. Voor alle campingbedjes zijn er ook verschillende accessoires te vinden. Dus voor welk model je ook gaat, bekijk ook meteen de handige accessoires in os assortiment.

Bestellen beste campingbedje

Heb je kunnen bepalen welk campingbedje de beste koop is in jouw geval, dan bestel je het eenvoudig vanuit onze webshop. Doe je dat voor 20:00 uur dan versturen we het dezelfde dag. Bestellingen van 20 euro of meer verzenden we gratis. Ben je er nog niet uit wat de beste koop campingbedje is, of wil je de campingbedjes eerst met eigen ogen bekijken, kom dan naar een van onze 10 megastores. Een team van productspecialisten helpt je daar graag verder. Op onze website vind je de adresgegevens en openingstijden. Wij hopen je spoedig te mogen verwelkomen.

Lees minder...

Filters

Prijs
Inclusief wieltjes
Kruipluik
Filteren

13 producten

Populariteit
 • Topmark Reisbedje Parker
  80,49 Adviesprijs 0,-
 • Qute Q-Sleep Campingbedje
  44,95 Adviesprijs 0,-
 • Qute Q-Dream Campingbedje
  89,95 Adviesprijs 0,-
 • Qute Q-Break Campingbedje
  59,95 Adviesprijs 0,-
 • Nuna Sena™ Aire Campingbedje
  269,29 Adviesprijs 0,-
 • Koelstra Travelsleeper T5 Campingbedje Met Verhoger
  109,99 Adviesprijs 0,-
 • Koelstra Travelsleeper T5 Campingbedje
  78,99 Adviesprijs 0,-
 • BabyBjörn Light Campingbedje
  249,90 Adviesprijs 0,-
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
  Gratis verzending vanaf 35,-
  Supersnelle levering
Filteren

13 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader