Draagzakken en draagdoeken

 

In een draagzak of draagdoek heb je je kindje altijd dicht bij je. Kinderen hebben er behoefte aan om gedragen te worden. Met een comfortabele draagzak of draagdoek voldoe je aan deze 'huidhonger'. Bovendien is het dragen van je kindje heel praktisch: je hebt je handen vrij voor andere dingen. Ideaal in een drukke winkelstraat waar weinig ruimte is voor een kinderwagen of wanneer je meerdere kinderen in huis rond hebt lopen. Ontdek ook hoe fijn dragen is; zowel voor jou als je kindje!

 

Op zoek naar accessoires voor draagzakken of draagdoeken? Shop accessoires...

 

9 Resultaten
 • Quick view Ergobaby 360° Draagzak

  Ergobaby 360° Draagzak

  Uit voorraad leverbaar

  159,90

  149,90

 • Quick view Ergobaby 360° Omni Draagzak

  Ergobaby 360° Omni Draagzak

  Uit voorraad leverbaar
  189,-
 • Quick view Ergobaby Adapt Draagzak

  Ergobaby Adapt Draagzak

  Uit voorraad leverbaar
  139,-
 • Quick view Ergobaby 360° Cool Air Draagzak

  Ergobaby 360° Cool Air Draagzak

  Uit voorraad leverbaar
  169,-
 • Quick view Ergobaby Adapt Cool Air Mesh Draagzak

  Ergobaby Adapt Cool Air Mesh Draagzak

  Uit voorraad leverbaar
  149,-
9 Resultaten

Ergobaby draagzak of draagdoek

 

Hoewel je kindje dat misschien wel zou willen, is het onmogelijk om je kindje urenlang achter elkaar te dragen. Tenminste… Zonder een goede draagzak of draagdoek! Met een Ergobaby draagzak of draagdoek draag je je kindje met veel gemak en plezier omdat het gewicht uitstekend verdeeld wordt.

 

Kies jouw favoriete Ergobaby draagzak

Ergobaby heeft een aantal verschillende draagzakken ontwikkeld. De ene is zo ontworpen dat je je kindje in allerlei posities kunt dragen terwijl bij een andere draagzak de focus vooral op de luchtdoorlatende stof ligt. In de uitgebreide productomschrijvingen lees je alle specificaties van de Ergobaby draagzakken. Zo zie je snel welk model bij jou past.

 

Dragen met een Ergobaby draagdoek

Als je je kindje draagt in een Ergobaby draagdoek kun je gaan en staan waar je maar wilt terwijl je je handen vrij hebt. Even snel door een drukke winkelstraat met een kinderwagen kan een behoorlijke uitdaging zijn, maar met een Ergobaby draagdoek is dat geen enkel probleem. Evenals spelen met een ander kindje, een etentje of een reis met het openbaar vervoer. Met je kindje in een Ergobaby draagdoek kom je overal!